torstai 21. huhtikuuta 2011

Pöö!

Pahoittelen laiskuudestani kirjoittaa. Pitää yrittää ryhdistäytyä ja kirjoitella enemmän. En vaan aina ihan tiiä mistä kirjottasin niin jos on toiveita, kertokaa :) Sain tänään kesätyöpaikan Kulosaaren Alepasta! *happyface* Ihan kiva kun saa vähän kesälomarahaa tuhlattavaksi. Suunnitelmiakin loman varalle on jo niin paljon että en tiiä miten aika ja rahat siitä huolimatta riittää! Tuon työpaikan lisäksi mie aattelin mennä taas Ilosaarirockkiin töihin ja hankin miulle ja tompalle liput sinne, vaikkei siellä paljon nähtävää ookkaa. Se on se perinne ja fiilis! ;)
Tulin viettämään pääsiäistä tänne Helsinkiin ja käytiin tänään Tompan kanssa Kallion divareissa ja löysin pari ihan kivaa löytöä.
Kun näistä lällyleffoista tosiaan pidän niin löytyi 2 eurolla...
ja 5 eurolla...
Viimeisimpänä ostoksena saapuivat nämä ihanuudet! Huuto.netistä huusin uusina 90eurolla. Väri on aivan täydellinen! :)

1 kommentti:

  1. Sie muru tunnet miut, joten et varmaankaan ihmettele miks haluan et tekisit vaikka top 5 lempivaatteet ja top 5 lempikengät. Sit voisit tehdä semmoisen kämppäesittelyn. Ja siun hiuksista :D Siis mimmosii eri värejä siul on ollut vaikka viimeisen vuoden aikana tai vastaavaaj mimmonen tukka ollut. Siulla on aina ollut niin ihanat hiukset :) Ja voisit vaikka tehdä myös semmosen päivä kuvina postauksen :) Kyl miulla näitä ideoit tulloo.

    VastaaPoista