maanantai 20. kesäkuuta 2011

Disney rakkautta

Oon pienestä pitäen rakastanut Disney-elokuvia enemmän kuin mitään muuta. Miun Disney-fanius näkyy klassikoiden ja pixar-leffojen sekä muidenkin Disney-elokuvien keräilynä. Esimerkiksi omistan Nalle Puh elokuvista useita (Nalle Puhin joulu, Nasun suuri elokuva, Nalle Puh ja Möhköfantti) Sisustan myös kämppääni Disney-aiheisilla esineillä.

Seinälläni roikkuu Nasu-taulu, omistan Disney-pyyhkeitä,tyynyjä ja pehmoleluja. Olen aikeissa alkaa metsästää myös aiheeseen liittyvää leffamusiikkia cd-muodossa ja mahdollisesti raamittaa jonkin Disney-aiheisen julisteen :) Elokuviin liittyy paljon muistoja ja kokemuksia.
Surullisia ja itkettäviä elokuviakin klassikoiden listalta löytyy useita esimerkiksi Leijonakuningas, Topi ja Tessu ja Bambi. Elokuva saa miulla vieläkin kyyneleet silmiin kohtauksessa jossa Bambi etsii äitiään, jonka metsästäjä on juuri ampunut.

Elokuvissa on myös paljon opettavaisuutta, kuten Pocahontaksessa, jossa tulee esille tärkeitä tänäkin päivänä pinnalla olevia aiheita kuten rasismi, rikkauksien tavoittelu ja luonnon kunnioitus.

Lisäksi näytän Disney-rakkauttani ulkopuolisille mm. tällä paidalla <3Sain paidan rakkaalta isoveikalta joululahjaksi viime jouluna. Lisäksi Bambi on yksi ehdottomista suosikeistani!


Tein pienen koosteen suosikki Disney-klassikoistani. Tavoitteenani on kerätä kaikki piirretyt klassikot. Uusista 'klassikoista' en välitä enkä oikein osaa pitää niitä edes klassikoina (esim Riemukas Robinsonin perhe)
Tässä kuitenkin siis omat suosikkini :>


Disney Pixarit ovat myös miun mielestä tosi ihania ja omistan tällä hetkellä Ihmeperheen,Autot,Up kohti korkeuksia, Rottatouillen, kaikki Toy Storyt, Monsterit Oy:n ja WALL•E:n.


Ja tässä vielä jo aiemmasta blogitekstistäni tuttu rakkain pehmoleluni Nasu <3 Yhdessä ollaan nähty ja koettu asioita jo 9-10 vuotiaasta :'>

....ja unohtamatta tietenkään ihanaa Disney-musiikkia. Tässä top 10 -koosteessa on loistavia kappaleita. Niitä loistavuuksia on tosin nii paljon etten mie kehtaa niitä kaikkia tänne linkitellä ;D Kuunnelkaa jos olette kiinnostuneita ;) Melkoista nostalgiaa!

Tässä kuitenkin vielä yksi, joka on yksi ehdottomista omista suosikeistani. Aina yhtä ihana ja saa hymyilemään :> Ja tää on kohtauksena myös aivan ihana!Mutta hei, mitä mieltä te olette Disney-elokuvista? Mitkä ovat omia suosikkejanne? :>4 kommenttia:

 1. Ehdottomasti paras on kaunotar ja hirviö! Sillä eläisin loppuelmämäni.

  VastaaPoista
 2. Oi mä niiiiiin rakastan kaikkii noit disney klassikoita! Mulan on kyl iha ykkönen. ja Ariel! Oioi

  VastaaPoista
 3. Pienenä oli kaunotar ja hirviö, lumikki, prinsessa ruusunen, tuhkimo ja aladdin parhaita (prinsessa-friikki), nyt katoin kaikki uudestaan puoli vuotta sitten ja kerta kaikkiaan rakastuin Pocahontakseen <3 itkin varmaan koko leffan läpi ja jälkeenpäin tunsin itseni viisaaksi :'3

  VastaaPoista
 4. Disneyt on ihan rakkaus! Lemppareita on ehkä leijonakuningas ja mulan.. =P Mutta kaikki klassikot on iihania. <3

  VastaaPoista