torstai 2. kesäkuuta 2011

Home sweet home

Muiden blogeja lukiessani sain idean blogiini ja ajattelin itsekin tehdä pienen merkinnän omasta pikku yksiöstäni, jossa oon asustellu viime elokuusta lähiten. Muutin tänne Joensuuhun Niinivaaralle n.30 neliöiseen yksiöön. Täällä on kivasti tilaa ja kämpässä on myös sauna. Toki oon kokenu vähän tilaongelmia esim vaatteiden ja kenkien kanssa..tähän elämäntilanteeseen kuitenkin oikein sopiva :) Kämpässä on myös tosi tilava parveke, mikä pelasti miun synttäripäivän, kun tää kämppä muuttuu kirjaimellisesti saunaksi lämpimillä keleillä kun aurinko porottaa suoraan. Hei, esitelkää muutkin. Näitä on kiva katsella :)

ps. Huomenna lopultakin muutto koko kesäksi Helsinkiin! Tosin täytyyhän miun rakkaita vanhempia ja Joensuun ihanuuksia käydä kerran pari moikkaamassa ;)

 Siinäpä niitä tärkeimpiä näkyykin..tietokone, tv, kotiteatteri ja playstation 2. Lipastonlaatikoissa säilytän lähinnä koulukirjoja ja pleikka 1 ja pleikka 2 pelejä. :)
 Keräilen kaikkea suloista pinkkiä/violettia/vaaleanpunaista. Uusi keräilykohde mariskoolit :) Tykkään myös lohikäärmeaiheisista tavaroista ja tässä kuvassa yks esimerkki tuo lohikäärmelamppu :)

 Tässä näkyy suurin osa leffoista joita omistan. Löytyy Burtoneita, pieni lokero kauhua (vaikken kauhuleffoista juuri pidäkään), Disneytä, komediaa, muutama suomalainen elokuva ja kaikkea muutakin :)

 Keittiö on valitettavan pieni...haluaisin saada muumi-keräilyni esille paremmin, mutta ne tahtoo jäädä tuonne varjoon. Kerään Seikkailu-sarjan lisäksi muumimukeja ja lautasia, joita omistan tällä hetkellä parikymmentä kappaletta joihin kuuluu myös jokavuotisia sesonkimukeja. Ja rakastan noita suola ja pippuripupuja, jotka näkyy mikron päällä :3

 Muumiteema jatkuu myös pyyhkeissä :)

 Tykkään tosi paljon että sängyllä on kaikkea suloista ja pehmoista. Lisäksi noihin kaikkiin sisältyy muistoja. Lisäks kuvassa valkoinen horoskooppityyny, Nasu-taulu ja Pirates of the caribbean-juliste. Toisella puolella sänkyä miulla on Crow juliste ja rakkailta ihmisiltä saamia kortteja sun muuta :3

 Tässä kolme ehkä rakkainta pehmoleluani. Toi musta mörkö saatiin Katjan kanssa monta vuotta sitten tivolista, Herra Hakkaraisen sain Tompalta joululahjaksi ja Nasu on ollu miulla 9-10 vuotiaasta asti ja se on ostettu Tallinnasta :)


 Reilu vuosi sitten räpsäisty kuva miusta ja Tompasta. Huomatkaa myös kuvassa näkyvät rakkausnamut ;D Tykkään kynttilöistä, vaikka poltankin niitä tosi harvoin. Niitä kuitenkin löytyy ympäri kämppää ihan mukavasti :)

 Tykkään myös tosi paljon kaikista puisista hienoista tavaroista. Tää on oikein kelpo koruille. Tyypillistä kyllä ettei miun kaikki korut tuohon tietenkään mahdu :D tämän lisäksi miulla on tuo toisessa kuvassa näkyvä musta Pikku Myy-korurasia.

Tämä lipasto oli tosi tarpeellinen hankinta kämppään ja sopii kivasti tänne. Säilytän pöydällä/laatikoissa meikkejä, hiuslakkaa, hiusharjaa ym tarpeellista :) Yritän taistella sitä vastaan ettei noista laatikoista tulis rojujen keräyspistettä :D

2 kommenttia:

  1. Alkaa ärsyttään, kun kaikilla on niin hieno kämppä ja meillä lähinnä perus opiskelija kaksio, jossa jotkut tavarat ei yhtään sovi koko kämppään :S
    Hieno asunto tosin siulle, me likes ^^

    VastaaPoista
  2. Kivannäköinen kämppä, musta- violetti värimaailma on kyllä siun olonen :) Meiltä löytyy taasen mustaa ja punaista :>><3

    VastaaPoista