lauantai 25. kesäkuuta 2011

nails

 

''Rakennekynsi on luonnonkynnen päälle rakennettava kynsi. Rakennekynsiä tehdään yleisimmin joko geelillä tai akryylillä. Konkreettisin ero näiden kahden välillä on tekotapa: geeli on valmista massaa, joka levitetään kynnelle ja kovetetaan UV-lampun alla. Akryylimassa useimmiten tehdään akryylinesteestä sekä akryylijauheesta, jolloin se kuivuu päästessään kosketuksiin ilman kanssa. On myös UV-kovetteisia akryylejä.''
Mie ite laitoin ensimmäisen kerran rakennekynnet varmaan parisen vuotta sitten. Oon käyttänyt sekä akryyli-, että geelikynsiä. Mallikin vaihtelee paljon. Usein ihmisillä näkee sen 'perinteisen' eli tasaisen ja usein kynsien päät ovat valkoiset. Miulla on ollu tämä tasainen malli pari kertaa. Viimeksi laitoin kynnet kolmiomaiseen muotoon eli päät ovat terävät. Nykyään miulla on stilettimalli, joka on viilattu toisesta reunasta vinosti. Väreinä oon käyttänyt kaikissa kynsissä yllättäen violettia,pinkkiä ja mustaa. Lisänä usein jotakin glitteriä :)

Tässä siis miun nykyiset kynnet <3__<3Rakennekynsien hinta vaihtelee paljon riippuen koristeluista,pituudesta ja muusta. Heavenlynails on miun mielestä törkeän ylihinnoteltu. Siellä rakennekynnet maksavat 95-125 euroa.


http://www.beautyhairsirpamansner.fi/

Suosittelen lämpimästi, jos tahdotte helposti pitkät kynnet. Miula itelläni ei omat kynnet kasva, joten tämä vaihtoehto on oikein sopiva :> En toki pidä näitä jatkuvasti, pääasiassa kesällä tai reissussa.

Ja hyvää juhannusta rakkaille lukijoilleni :>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti