keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Heips!

Päätin nyt kirjoittaa erikseen vielä tällaisen ''Mitä minulle kuuluu''- merkinnän. Huomasin nimittäin että edellinen merkintäni oli tullut heinäkuun ensimmäisellä viikolla. Osaksi kirjoittamattomuuteni johtuu siitä ettei yksinkertaisesti ole ollut aikaa eikä halua istua montaa tuntia koneella päivässä kun kesällä haluaa tehdä kaikkea muuta.

Tampereen reissun jälkeen oon viettänyt suurimman osan ajastani Helsingissä ystävien ja Tompan kanssa oleillen. Äitini vieraili Helsingissä myös, joten vietettiin tyttöjen kesken laatuaikaa ulkolna syöden ja shoppaillen. Lisäksi käytiin luonnontieteellisessä museossa ja Korkeasaaressa.
Ja pahoittelen ettei miulla ole viime reissuista mitään otoksia. Olen aika huono kuvaamaan elämääni jatkuvasti ja välillä jopa ihmettelen miten toisilla tuntuu olevan aina kamera mukana kaikkialla.
Kesä tuntuu taas menevän liiankin nopeasti ohi niinkuin joka ikinen vuosi saa todeta. Pian on jo ajateltava koulua ja arkeen paluuta. Tarkoituksena olisi kuitenkin vielä yrittää nauttia auringosta, merestä, rannasta ja muusta. Suunnitelmissa vielä Suomenlinnassa käynti ja reissu Nokialle kylpylään.

Ja tässä vielä ostokset jotka tarttuivat matkaan äidin kanssa kaupungilla pörrätessä:

Ihana kauan haluttu Guessin laukku 145e (joka sopivasti oli vielä -30% alennuksella <3)

tällaisia ihania härpäkkeitä siitä roikkuu. Bling bling ;D

Sisäpuolikin on oikein pirteän värinen

Auringosta puoleen hintaan löytynyt kynttiläteline vai miksi sitä nyt sanotaan :D 4,25e

Pakollisia sukkahousu-ostoksia Stockmannilta
Ja Cybershopista löytynyt ihana keiju napakoru <3 20e

Tänään ollaan menossa Tompan kanssa SeaLifeen ja käydään samalla testaamassa myös Ukko. Jos yrittäisin sinne vaikka ottaa kameran mukaan ;)
Rastat: Morticia
Hiushärpäke: Ninja
Huppari: Lip Service
Hame: Lip Service (suosikki perushame)
Kengät: Iron Fist
Kaulakoru: Backstreet
Laukku: Kirppari

Ja Julia kiittää ja kuittaa uusissa rakennuskynsissään ja meikittömässä silmässään maww :> 

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo napakoru ja tuo hiuskoriste. Itsekkin pitäisi saada aikaiseksi ostaa uusi napakoru mutta ei koskaan tunnu olevan missään mitään sopivaa.
    Jaa ootte iha tuoho naapuriin tulossa, mukavaa kylpyläreissua :) Itse kun siis asustelen Nokialla :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos :'> Miulla ongelma tuntuu menevän niin päin että löydän aina kaikkea liikaa eikä rahatilanne salli ostelua. Joo sinne päin me ollaan tulossa näillä näkymin ensi viikolla (luultavasti viikonloppuna) jos vaan saadaan varattua varattua vielä huone :)

    VastaaPoista