sunnuntai 7. elokuuta 2011

Stailausta

Vietin aikaa ystäväni Henrietan luona viime keskiviikkona (tämä siis tosiaan ennen rastojen laittoa) ja päätimme kokeilla vähän vahvempaa meikkiä ja kiharaa tukkaa. (Oon itse asiassa tykästyny todella kihariin..tyttömäisiä ja helppo tehdä kampauksia!) Miusta oli mielettömän ihanaa viettää siellä aikaa yhdessä laittautuen ja juoruillen. Juuri tälläisiä tyttömäisiä iltoja kaipaan enemmän <3 Pitäisi yrittää järkkäillä useammin. Ensi viikon jälkeen paluu arkeen ja lähtö takaisin Joensuuhun.
Oon ajatellu tehdä sinne palattuani postauksia ainakin koruista, rakkaimmista tavaroistani ja arkityylistäni. Ehdotuksia saa tulla kertomaan, jos juolahtaa jotakin mieleen mitä haluaisitte miusta tietää :)

 Päätimme ikuistaa stailaukseni lopputuloksen..valitettavasti se jouduttiin kuitenkin tekemään iPhonella joten laatu on sen mukaista :/

vahvempi meikki tuo kieltämättä kivaa vaihtelua samoin kiharat 
Hymystä en kuitenkaan suostu kuvia otettaessa luopumaan ;)
ps. tykkäilen tuosta violetista H&R:än mekosta, vaikka se paljastaakin rintavarustusta ihan kiitettävästi :'D Sain sen reilu vuosi sitten Mortician kuvauksista 'palkaksi' ja on ollut siitä asti monipuolisessa käytössä aina lukion gaalaillasta arkisempaankin menoon :)

Silmämeikissä siis käytetty mustaa ja valkoista luomiväriä, ripsiväriä,eyelineriä ja kajaalia.

Viimeisteltynä tietenkin ihanilla tekoripsillä ;)

3 kommenttia:

  1. Oot niin hurjan nätti purr<3

    VastaaPoista
  2. Olet tosi nätti, ja näytät ihan nukelta näissä kuvissa! :)

    VastaaPoista