sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Happy days

 Matkalla Helsinkiin. Juna oli täynnä eikä kaverilla ollut paikkalippua joten istuskeltiin sit koko matka junan lattialla. Tosin niin teki moni muukin..käsittämätöntä kyllä että jos kysyntä on niin kova ettei lippuja ole enää myynnissä ja ihmiset joutuvat istumaan lattialla eikä täpötäyteen ravintolavaunuunkaan ole toivoakaan päästä niin miksei voi järjestää enempää vaunuja..
 Ihana kulta osti miulle nämä kauniit Iron Fistin korkkarit. Niin kauan haaveillut ja kuolannut näitä ja nyt lopultakin sain nämä rakkaudet kotiin <3
 Ah, korko on mitä täydellisin.
 Cybershopista ostettu ihanan pehmoinen ja lämpöinen fleecehuppari. Tulee varmasti olemaan kovassa käytössä syksyn/talven mittaan :) Ja ostin myös Glitteristä tuollaisen peruspannan, jolla voi kätevästi peittää juurikasvua ;)
 Backstreetin alekopasta napattu käsikoru
 Yksinkertaisen kaunis hopeinen kaulapanta
Ja myös hopeinen käsikoru.
Alehintaan Backstreetistä ostettu kiva perus pvc-hame
Oli pakko saada kuvauksiin kynnet ja vakkari kynsienlaittajani on muuttanut Kuopioon joten tyydyin Seppälän kertakäyttöisiin..
 Syksyyn valmistautumista. Aivan ihana Queen of Darknessin bolero!

7 kommenttia:

 1. Jopas on ollut "mukaisaa" matkustamista :o Hei muru, oli ihanaa nähdä sinua edes sen lyhyen ajan<3 Ja tuo pvc hame kelpais miullekkin :)

  VastaaPoista
 2. Niinpä <3 toivottavasti pian taas nähdään :) ja kyllä, junan lattiat on puhtaita ja pehmustettuja. Lisäks sen heilumisen huomas vielä paremmin ja kärsittiin koko matka pahoinvoinnista :)

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja<3 Varsinkin kengät, mulla täällä ehti jo kuolaa erittymään turhankin paljon suuhun xDD Sulla on kans sit aivan ehdottoman ihana poikakaveri, kyllä niitä pitääkin olla ihania poikakavereita, että saa kivoja juttuja vai mitä? ;) Oot niin nätti<3

  VastaaPoista
 4. mullaki on tuo sama pvc-hame, jos sen merkki on phaze. :D ostin ihan phazesta joskus viime vappuna. se on kyllä ihana <3

  VastaaPoista
 5. Leena: Kiitos <3 Ja kyllä, ihana poikaystävä on :> On ihanaa saada hemmottelua välillä ;)

  Nette: Juu on Phaze :>

  Sysihilkka: Kiitos :'> On ne <3

  VastaaPoista