sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Ostospäivittelyä

Miulla tahtoo aina loppukuusta olla suht tiukkaa rahan kanssa, kun tuet tulee alkukuusta ja sehän tarkoittaa useimmiten sitä, että päädyn tuhlaamaan ihan liikaa heti kättelyssä. Loppukuu kuluu lähinnä vaate- ja kenkäkauppojen näyteikkunoita raapiessa kyynel silmäkulmassa.
Pitkästä aikaa tuli kuitenkin viikonloppuna lähdettyä äidin kanssa katselemaan kauppoja. Ja kyllä, miusta on ihanaa olla kaupungilla äidin kanssa. Rakastan äitiäni. En yksinkertaisesti ymmärrä miksi joillakin ihmisillä tuntuu aina olevan jotakin kränää vanhempiensa kanssa. Ja kaikkein vähiten ymmärrän sitä jos ihminen häpeää vanhempiaan. Yleensä vietetään äidin kanssa aikaa shoppailemalla tai leffoja katsellen. Myös saunominen siiderin kera tyttöjen juttuja höpötellen on kerrassaan ihanaa. Mutta tällaista tarttui mukaan: Citymarketista löytyi vallan mainiot kengät kylmenevää syksyä ja talvea varten. Tykkään tämänmallisista kengistä. Ja välillä on kiva kävellä vähän pienemmälläkin korolla. Kenkien sisällä on lämmin vuori, mikä oli ratkaiseva tekijä ostaessani kenkiä. Yleensä jalat palelee kaikissa kengissä.
 Äiti sponssasi miulle tämän Marimekon klassikko koululaukun. Se oli peruskivan näköinen ja varmasti kestävä. Miulla kun on tupannu hajoomaan kaikki tällaset perusmustat ylihalvat laukut hyvinkin nopeasti. Onpahan kerrankin kunnollinen :)
 Ja mainitsemisen arvoinen on tämä Super Mariosta tuttu Goomba. Tomppa osti miulle uuden, kun entinen oli hukkunut jonnekin. Super Mario on kerrassaan loistava peli. Omistan itsekin Super Nintendon ja pelailen aina sitä. Nykyään pelataan näitä myös Tompan Wii-konsolilla.
 Anttilasta tuli napattua mukaan kauan haluttu Tiikerin oma elokuva. Pääsee muiden Nalle Puh leffojeni joukkoon. Löytyy jo Ystävää etsimässä, Nasun suuri elokuva, Nalle Puh ja Möhköfantti ja Nalle Puhin joulu.
 Viime kerralla kun oltiin äidin kanssa kaupungilla mukaan lähti Sokokselta tämä meikinpohjustusvoide. En ole ehtinyt käyttää kun pari kertaa, mutta on vaikuttanut oikein hyvältä. Enkä mie jaksa kovin usein niin perusteellisesti laittaa että tunkisin naamaan kaiken maailman mömmöjä, mutta erikoistilanteita varten. :)
 Käytiin ystäväni Sinin kanssa kaupungilla viikolla ja vähäisistä rahoistani raaskin nämä korvikset ostaa. Glitteristä löytyy liiankin usein kaikkea ihanaa!
 Lisäksi ostin tämän hiuspannan, koska sattui olemaan alennuksessa vain 2,5 euroa. Ihan merkittävä alennus jos ottaa huomioon, että hinta ilman alennusta olisi ollut melkein 12 euroa.
Disney Pixar minipeli huuto.netistä. Aivan ihana! <3 Kun vaan vielä joku miun kanssa tätä pelais! Tomppa on liian huono näissä voidakseen pelata tätä miun kanssa 'oikeasti'..no ainahan mie voin opettaa ja katsottaa sillä kaikki nämä uudestaan ja uudestaan läpi! ;)

2 kommenttia:

  1. Hihihi... :3 ostin itsekkin nuo samat korvikset Tampereelta viimeviikonloppuna x)

    VastaaPoista
  2. mun mieheke osti mulle samaiset korkkarit tos pari viikkoo sit, ne liimautu kii jalkoihin :)

    VastaaPoista