perjantai 28. lokakuuta 2011

Bedtime Stories

Lopultakin saan aikaiseksi julkaista tänne Lahden kuvauksien aikaansaannoksia. Tässä on vain murto-osa ja itseasiassa en ole itsekään (..vieläkään) saanut kaikkia kuvia. Alunperin suunnittelin odottavani kaikki kuvat ensin, mutta kun tuntui kestävän niin kauan, että lopetin odottelunkin jo. Kunhan kuvaaja saa ne kiireiltään valmiiksi, julkaisen muut vaikka sitten ihan erikseen jos sieltä jotakin julkaisukelpoista vielä löytyy!
Mutta tosiaan, aihe näkyy otsikossa. Pelleilimme myös erilaisilla köysiviritelmillä, joita julkaisen enemmän mahdollisesti kuvat saatuani. 
Tänään olis tarkoitus lähteä Sussun luokse juhlimaan Halloweenia miehekkeen kanssa, jos vain tämä tukkoinen ja muutenkin töhnö olo ei pahene iltaa kohden. Tämä on itseasiassa ensimmäinen vuosi kun jaksoin jopa panostaa halloweeniin ostamalla kämppääni muutamia koristeita. Lisäksi innostuin leipomaan, teeman mukaisesti tottakai. :) Pitää ehdottomasti ottaa tavaksi!Iron Fistin korkkarit ainakin saivat suuren roolin kuvauksissa. ;)

4 kommenttia:

 1. *Ooooh* Rakastan tuota kolmatta kuvaa!! <3

  VastaaPoista
 2. Tosi hyviä kuvia, mua vaan itteä häirihtee ton kakkoskuvan köysien epätasaisuus ja löysyys :/. Oon varmaan tottunu liian hyvään mitä tulee sitomiseen ja taidesitomiseen, mutta jää vain harmittamaan että muuten hyvä kuva ja malli kärsivät sidonnan epäsiisteydestä.

  Muuten kuvat ovatkin tosi kivoja. Toi punainen sänky/mikälie on kyllä todella hyvä tausta ja luo hyvin tunnelmaa, grauh :D.

  VastaaPoista
 3. Jenni, mellikatti: kiitos :> <3

  kuume: Kiitos. :) No mie en itse köysijutuista sen kummemmin mitään tiedä. Kuvaaja halusi kokeilla joitakin köysisysteemeitä.. Ja joo, itekin tykkäsin tuosta taustasta! :)

  VastaaPoista