maanantai 24. lokakuuta 2011

Hurts ja syysloma

 Syyslomani lähti käyntiin Hurtsin keikalla. Suuntasimme Thomaksen kanssa Jäähallille hyvissä ajoin, joten ehdimme ottaa Crowmoorit ja pientä suolaista ennen keikan alkua. Odotustilassa oli tunnetusti tungosta, ja siitäkös ahdistun helposti. En ole tottunut vieläkään siihen että ihmiset tuntuvat vain kävelevän toistensa päältä katsomatta yhtään eteensä. Anteeksipyynnöistä ei ole tietoakaan vaikka olisit juuri tönäissyt ohi kulkiessasi ihmisen nenälleen. Jos sen sijaan yrität itse olla kohtelias, pyytää tietä ja pahoitella, saat vain töykeän katseen etkä mitään vastausta. Raivostuttavaa.
Istumaan päästyämme tunnelma kuitenkin koheni, koska heti alusta asti Hurts veti keikan täysillä, äänentoisto oli loistava ja bändi kuulosti livenä yhtä hyvältä kuin levylläkin.Sen lisäksi että kuulin kaikki suosikkikappaleeni, saimme kuulla myös kappaleita joita ei ole julkaistu levyllä. Oli mielenkiintoista kuulla uuttakin vanhojen hyvien lisäksi! Tottakai meidän tuurilla edessämme istuivat kaksi keski-ikäistä humaltunutta naista, joiden yli-imelä parfyymi levisi meidänkin ulottuvillemme. Sen lisäksi saimme katsella vastenmielistä naureskelua, halailua, tanssimista (tottakai heidän täytyi päästä seisomaan niin että sekin vähä näköyhteys katosi)  ja käsien heiluttelua koko keikan ajan.
 Kyllä, tässä olivat näkymämme koko keikan ajan. Olisi kannattanut ostaa liput ajoissa, mutta ajatus keikalle lähdöstä tuli vähän myöhään. Ei se näkymä kyllä loppujen lopuksi haitannut, vaan nautin keikasta täysin siemauksin siitä huolimatta! Vaihtelun vuoksi oli mukava istua keikan ajan ja olla ihan rauhassa. Kenttäpaikoilla aiemmin mainitsemani töniminen ja töykeys on vielä miljoona kertaa pahempaa, enkä sinne enää halua. Mansonin keikalla lensin sekunnissa toisesta rivistä kymmenenteen ja hiuslisäkkeeni revittiin pois päästäni. Ei ollut miun juttu, ei alkuunkaan.
 Parista epäkohdasta huolimatta olin tyytyväinen. Hurts oli loistava ja menisin uudestaan milloin vain! Tunnin pituisen keikan jälkeen suuntasimme kotiin. Muistoksi ostin Hurts-kassin. Onhan sekin jotain :)


Lopuksi vielä hehkutan paria viimeisintä ostostani...

Nautimme syyslomasta käymällä Tampereella shoppailemassa. Löysin nämä Iron Fistin ihanuudet puoleen hintaan 40 eurolla. Miun oli pakko kuljettaa ne hyvään kotiin <3

 Disney koplaani liittyivät Minni, Jörö ja Ihaa. Minni ja Jörö löytyivät Ideaparkista (mieheke halusi ostaa miulle Minnin <3) , Ihaa kirppikseltä.
Kirppikseltä löytyi myös tämä käytännöllinen takki talveksi. Olen pitkään halunnut violettia takkia itselleni ja kun se 7 euron hintaan pomppasi eteeni, ei tarvinnut miettiä nappaanko sen mukaan vai en.

6 kommenttia:

 1. Toi keikka oli kyllä jotain niin ihanaa ;_; ♥ Illuminatedin valomeri ja se, kun kaikki lauloi.. Puhumattakaan Sundayn pomppivasta yleisöstä ♥
  Ja mitä tuossa alussa mainitsit ihmisten välinpitämättömyydestä, olet niiin oikeassa!

  VastaaPoista
 2. Kyl ne manchesterilaiset osaavat musiikkiatehdä ;)

  VastaaPoista
 3. Voih, Hurts. <3 Voih, ihania kenkiä. <3 Voih, ihanainen Juliaiseni. <3 ;>

  VastaaPoista
 4. En kyllä kans ymmärrä ihmisten käytöstä keikoille, ilmeisesti ystävällisyys on ihan liikaa, varsinkin jos ihmiset on saaneet alkoholia..

  VastaaPoista
 5. neasaysrawwr: Niinpä, oli tosi ihana keikka kertakaikkiaan! <3 Ilo huomata, että muutkin ovat pistäneet merkille tuon töykeyden..

  Lightness: Aivan ;)

  mellikatti: Kiitos ja voih, ihanainen melliseni <3

  Leena: Sanopa muuta. Viimeisetkin aikoinaan opitut kohteliaisuudet katoavat ihmisillä siinä alkoholia siemaillessa. Argh.

  VastaaPoista
 6. Me ollaan monta kertaa Jorin kanssa puhuttu tuosta ihmisten keikkakäyttäytymisestä, semmoset isokokoiset miehet ei yhtään näe vieressä keikkaa katselevaa pienikokoista ja sirorakenteista tyttöä, vaan hepä riehuvat ja hyppivät ja läikyttävät kaljaansa muiden päälle ja yrittävät aloittaa pittiä omalle alueelleen. Itsellä on ollut kyljet ja käsivarret täynnä mustelmia monta kertaa keikan jälkeen, juuri tällaisten tyyppien takia. Siinä ei paljon naurata.

  VastaaPoista