maanantai 10. lokakuuta 2011

Materian kahmintaa

 Ostin Tiialta nämä ihanaiset poposet. Tänään kyllä oikeasti hypin riemusta täällä nähdessäni miten ne vielä ovat paljon kauniimmat kun ne omin silmin näkee ja saa hipelöidä niitä silmät kiiluen <3


 Eveltä ostin pitkästä aikaa jotakin missä on punaista. Tunsin oikein repäiseväni sen pitkän pinkkivioletin kauden jälkeen. Arkihameena oikein mainio.
 Lisäksi ostin ensimmäistä kertaa vaatteen, jossa on jotakin turkoosia. Tykkäsin kyllä kovasti väristä ja sivussa olevilla nyöreillä voin säätää istuvuutta vieläkin paremmaksi. Ja ei onnistunut tämä kuvanotto sitten alkuunkaan niin tyydyin teinipeilikuvaan sitten.
 Laajensin taas leffakokoelmaani vaikka nämäkään eivät enää mahdu tuohon 100 paikkaiseen dvd-hyllyyni. Olen joutunut pinoamaan jo ties minne pari-kolmekymmentä leffaa ja lisää tulee. Olen ollut ostamassa toista samanlaista hyllyä, mutta niiden valmistus on lopetettu enkä enää saa samanlaista. Täytyy keksiä jokin muu hylly sitten. Ja monet teistä mahtavat virnuille tuolle elokuu-ostokselle. Kyllä, mie keräilen suomalaisia leffoja ja rakastan kaikkia romanttisia leffoja enemmän kun mitään! Päätin lisätä tämänkin kokoelmaani.
 Perustarvikkeita, meikkivoidetta ja tekoripset.
 Netistä tilasin tämän 120 eri väriä sisältävän luomiväripaletin. Voipahan vähän leikitellä väreillä. Mutta kyllä suututtti että pari noista oli murentunut postituksessa..samalla tilasin myös itelleni led-suihkun. Mahtia :'D

8 kommenttia:

 1. Ostitko sen led - suihkun EMP:ltä? Kerro sit et oliko hyvä ostos, itekin oon miettiny ostaa moisen hauskuuden :)

  VastaaPoista
 2. Nora: Ostin huuto.netistä vaan muutamalla eurolla. Ja hyvin on toiminut. Huusin sen siis uutena vapaakauppa.netiltä. Se on kyllä tosi kiva! :)

  Eloonjäänyt: kiitän, miekin tykkään! :)

  mellikatti: Niinpä, oli pakko-ostos <3__<3

  VastaaPoista
 3. Mistäs päin luomiväripaletin löysit? ;o; ♥

  VastaaPoista
 4. neasaysrawwr: luomiväripaletti on myös huudettu huutonetistä uutena. Vapaakauppa.netiltä huusin samaan aikaan led-suihkun kanssa. Ja mielestäni melko edullisesti! Kannattaa käydä kyseiseltä sivulta kurkkimassa :)

  VastaaPoista
 5. Hei oon tässä kattellut samaa luomivärisettiä, kuinka vahvapigmenttisiä nuo luomivärit on? :)

  VastaaPoista
 6. Joanna: Mie en kyllä suosittelisi välttämättä tuota. Riippuu toki mihin on tottunut. Ensinnäkin postissa oli jo murentunut seitsemästä luomiväristä vähän tai vähän enemmän. Tuntuu että nuo leviää joka paikkaan. Voimakkaita kontrasteja saa kyllä tehtyä. Mutta Make Up Storen laatuun tottuneena en kyllä ole täysin tyytyväinen :/

  VastaaPoista