maanantai 10. lokakuuta 2011

Oulusa

 Perjantaina suuntasin Ouluun rakkaan ystäväni Keijun luokse. Samana iltana lähdettiin ystävämme Tussen luokse istumaan iltaa. Tässä Tussella muikean ilmeen kera.
 Heke ja Tusse vakavina. Ilta sujui rennossa tunnelmassa istuskellen ja jutellen. Oli kertakaikkiaan yksi mukavimmista illoista pitkään aikaan. Oli ihana nähdä Tusseakin. Neljän jälkeen lähdettiin Kempeleestä sitten takaisin Ouluun nukkumaan.
 ''Teeppä jotaki hauskaa!'' Halusin vaihtelua sille vakavalle ilmeelle. Ja kyllähän sitä saatiin.
 Keijuseni kauniina
 Taustathan näissä kuvissa on aivan loistavia kun on tämä pölyhuiska ja Prisman pullokassi.
 Lauantai aamu ja iltapäivä kului hyvinkin väsyneissä tunnelmissa. Viiden tunnin yöunien jälkeen juttujen tasokin oli sitä luokkaa. Päädyttiin pelaamaan mm erä Kimbleä. Kolmen jälkeen iltapäivällä ryhdistäydyttiin ja lähdettiin Hulluille Päiville. Tarttui matkaan pari leffaa ja viemisiä Tompalle. Illalla lähdettiin seuraamaan tähdenlentoja Laanilan rantaan.
 Tunnin verran me varmaan pihalla kulutettiin aikaa ja nähtiinkin ihania tähdenlentoja useampi kappale! Tosi tunnelmallinen ilta.
 Me Juliat kyllä aina nautitaan toistemme seurasta. Vaikkei niin usein nähdäkään, niin muistot Keijun kanssa on ehdottomasti yksiä parhaimmista, joita miulla on <3
Keijun ihana pikkusisko Olivia. Miulle jää aina kauhea ikävä myös tätä suloisuutta! Ja mie täysin ilman meikkiä muuten. Tosi hehkeä suorastaan kulmakarvattomana.

1 kommentti: