maanantai 3. lokakuuta 2011

Yleistä päivittelyä

Kävin viikonloppuna kattelemassa pitkästä aikaa Joensuun meininkejä. Suunnistin siis Areenalle Renegadeen. Näin siellä paria tuttuakin esimerkiksi Sussua :> Petyin kyllä aika pahasti tapahtumaan. Tylsännäköisiä ihmisiä, ei mitään hienonnäköisiä tanssivaloja tai mitään. Ja Proteuksen aloittaessa keikan iso osa porukasta oli lähtenyt jo pois.Olihan sekin kuitenkin tapa viettää perjantaita. Vastapainoksi lauantaina oli ihana koti-ilta miehekkeen kanssa johon kuului hyvää ruokaa,saunomista ja leffoja. En voi valittaa. Viihdyn kyllä kaikkein parhaiten kotona kahdestaan, vaikka on toki kiva joskus lähteä liikenteeseenkin :)

 Kännykän laatu on huippua. Ei vaan tullut kameraa mukaan. Taaskaan.
 Edustavina lähellä Proteuksen lopetusta väsyneinä.

Kulutan nykyään paljon aikaa junalla matkustamiseen. Lähes joka viikonloppu kulutan aikaani sellaiset 4,5 tuntia matkalla Helsinkiin. Tulee Pendolinot, ravintolavaunut, junan lattiat, myöhästelyt ja muut tutuksi. Junassa istuminen on kuitenkin tavallaan rentouttavaa vaikkain joskus myös turhauttavaa. Saa nauttia hyvästä musiikista, kirjoista ja itsetehdyistä eväistä :>
 Viimeisimmällä reissulla ystäväni Etta laittoi reuhkaani uuteen uskoon ja saatiin aikaan rähjäinen, mutta miusta aika kiva tukkatyyli.
Mie oon tällä hetkellä tavattoman väsynyt enkä jaksa sepitellä enempää kuulumisiani, mutta palaan asiaan taas pian ja kerron Lahden kuvaussessioista heti kun saan kuvia itselleni. Nyt olisi paikallaan pienet päikkärit ja nenä kiinni kirjaan sen jälkeen. Asioitakin pitäisi käydä hoitamasssa, mutta tuntuu ettei voimat riitä mihinkään.

5 kommenttia:

 1. Heei rakkauteni. Millos suuntaat nokkasi kohti Tamperetta tahi Seinäjokea?

  VastaaPoista
 2. Ihania nuo molemmat tukat! Mau <3

  VastaaPoista
 3. SILVERDROPS: Kiitos :>

  mellikatti: Hei vaimoseni! Tampereella voisin jopa käväistä viikolla 42 kun on lomaa. Voitais nähdä jos pääset tulemaan :>

  Nette: Mau, kiitos kaunis <3

  VastaaPoista
 4. Joo, olen ajatellutkin mennä lomalla Tampereelle. :)

  VastaaPoista