tiistai 8. marraskuuta 2011

Haaste 8 faktaa

Säännöt ovat seuraavanlaiset...
- kiitä tunnustuksen antajaa
- kerro itsestäsi kahdeksan satunnaista faktaa
- laita haaste eteenpäin kahdeksalle bloggaajalle!

Kiitos Salla haasteesta :)

1. Istun yleensä koneella ''sammakkoasennossa''. En istu edes ruokapöydässä niinsanotusti normaalisti vaan pidän jalkoja tuolilla tai vääntelen itseni muuten vaan mukavaan asentoon. Tunnen oloni epämukavaksi esimerkiksi ravintolassa jos joudun istumaan normaalisti.

2. Olen aivan käsittämätön herkkusuu. Koko ajan pitäisi saada napsia jotain ja yritän päästä tavasta eroon, koska se kostautuu vielä myöhemmin..erityisesti suklaa tuottaa ongelmia, mutta kun se vaan on niin hyvää!

3. Kuuntelen vähintään kerran viikossa Disney biisejä yksin fiilistellen. Jotenkin ne piristävät, tuovat muistoja ja saavat jopa haaveilemaan vaikka mistä!

4. En ole yhtään sellainen ihminen, joka yrittäisi kuulostaa ja näyttää aina niin kovalta ja coolilta. Pidän itseäni pienenä ja suloisena, yleensä ainakin. Ja tykkään olla sellainen.

5. En osaa olla tekemättä mitään. Miehekekin on monta kertaa sanonut että eikö voitaisi vaan olla. Olen jatkuvasti järjestämässä iltakävelyitä, yhteisiä kauppareissuja ja kaikkea mahdollista. Sohvalla istuessakin laitan tv:n välittömästi päälle. En pidä yhtään sängyllä huvikseen makoilusta. Haluan nopeasti ylös ja touhuamaan.

6. Inhoan siivoamista. En kuitenkaan osaisi olla järkyttävän kauheassa sotkussa. Mutta jos pari paitaa roikkuu sohvan nojassa, se on kodikasta. Saatan olla viikon tekemättä yhtään mitään siivoamiseen liittyvää koska se on vain niin epämiellyttävä ajatus ja sitten yks kaks keksinkin siivota kerralla kaiken sotkun. Odotan sitä, että pakollisen siivoamisen saa jakaa toisen kanssa.

7. On tapaistani suunnitella tekemisiä etukäteen. tälläkin hetkellä kalenterissani on merkitty menoja maaliskuulle asti ja jokaiselle viikolle olen etukäteen suunnitellut mitä teen ja ketä tapaan. Osaan olla tarvittaessa spontaanikin, mutta oloni on turvallinen ja mukava kun tiedän, että on jotain mitä odottaa.

8. En pidä yhtään elämästäni täällä Joensuussa. Haaveilen päivittäin muutosta pois ja ainoa syy täällä olooni on koulu, jonka suoritan loppuun ennen lähtöäni. Elän viikot vain odottaen viikonloppuja, jolloin voin edes hetkeksi unohtaa todella asuvani täällä. Vuosikin voi tuntua niin kovin pitkältä ajalta. Onnek
si tiedän sen loppujen lopuksi kuluvan nopeasti.2 kommenttia:

  1. No kylläpäs näitä haasteita pukkaa! Kiitoksia :)

    VastaaPoista
  2. Hoo, kiva kun kerrankin elämässään joku tagaa mut, ees deviantartissa teinivuosina ei moista kunniaa saanut osakseen, snif.

    Oon muuten ihan samoilla linjoilla ton ykkösen kanssa. Ei osaa istua paikoillaan ja jalat on väännettävä ristiasentoon tai jotenkin toistensa päälle että olo tuntuisi mukavalta :D.

    VastaaPoista