maanantai 28. marraskuuta 2011

Looked beyond the day in hand, there's nothing there at all

Moikka vaan kaikille! Rastitelkaapa tuonne oikeaan reunaan mielipiteenne blogin tulevista aiheista, jos ette ole sitä vielä tehneet. Voin sitten hyödyntää seuraavissa postauksissani :)
Nyt miekin oon sitten virallisesti koukuttautunut ebayn ihmeelliseen maailmaan. Tilasin sieltä ihanan lipparin mekon joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Yksinkertaiset ja monikäyttöiset mekot onkin miun suosikkeja. Eivät ainakaan jää kaappiin pyörimään!
 Hiuslisäke: Morticia
Hiuskoriste: Glitter
Mekko: Lip Service
Verkkopaita: Morticia
Sukkahousut: Seppälä/Backstreet
Jalkakarvat: Morticia
Käsikorut: Nomination, Glitter
 Heti mekon saavuttua laitoin tilaukseen Jeffree Starin levyn ja Beauty Killer paidan! Taitaa olla nyt niin ettei tästä ole enää paluuta..tosin nyt täytyy keskittyä joululahjojen ostoon. Olenkin jo pikkuhiljaa aloitellut ja ostanut joulukorttitarvikkeetkin.Niinkuin olen ehkä aiemmin maininnutkin, itsetehdyt kortit ovat parhaita. Niistä näkee, että ihminen on panostanut ja nähnyt vaivaa. Ovathan ne hienompiakin kun Tiimarista ostetut valmiskortit. Ja niin, ei miulla oikeastaan mitään ihmeellistä kerrottavaa ole. Paitsi tietysti se, että tänään olen virallisesti lentänyt jäisellä tiellä perseelleni ensimmäistä kertaa.  Mukavaa loppuviikkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Todella hieno hame :)Sopii sulle hyvin!

    VastaaPoista
  2. Nätti olet :) Mutta miks pidät tota hiuslisäkettä noin ylhäällä? Näyttää hassulta ku sulla on tollanen pyramidi pään päällä :D

    VastaaPoista