keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Pikaista ostoskatsausta

Pientä nopeaa katsausta viime aikojen ostoksiini :)
Joululahjoja ostelemassa..köh...tosin homma päätyikin siihen, että ostelin kaikkea kivaa itselleni. Itsehillintää en selvästikään omista, enkä minkäänlaista säästämisen halua! Backstreetin vanhassa liikkeessä on menossa iso ale ja sieltä nappasin puoleen hintaan tämän Iron Fistin ihanuustopin!

''And right now I'll show you how
I am a beauty killer''
 Ja tämä paita ei kaipaa kuvailua. Ebay, uusi rakkauteni toi ihanaisen Jeffree Starin paidan kotiin <3

 Olen niin ikuisuuden etsinyt kohtuuhintaista alusasukorsettia. Jossain vaiheessa H&M pursusi vaikka minkälaisia, mutta etsiessäni niitä ei ollutkaan enää missään. Nyt uutuutena alusvaateosastolle oli ilmestynyt kivannäköisiä. Mietin kauan ottaako joulunpunainen vai musta, päädyin kuitenkin varmaan valintaan. Parikymppiä on miusta ihan sopiva hinta tällaisille remeleille.
 Kangas on läpinäkyvää pitsiä, joka paljastaa ihon kauniisti.
 Jo silloin, kun tämä korsetti vilahti ensimmäistä kertaa Backstreetin sivuilla, rakastuin. Hinta oli kuitenkin ihan liian suolainen vielä silloin. Nyt siellä ihmetellessäni näin tämän 45 euron hintaan. Kolme kokoa jäljellä ja onnekseni yksi niistä sopi oikein nätisti ja sain kipsutella korsetin kanssa kohti kassaa. <3
 Yritin ottaa kuvaa, jossa korsetti on päälläni. Huomasin vaan äsken että yksi härpäke on jäänyt repsottamaan. En kuitenkaan laiskuuttani jaksanut tunkea sitä uudestaan päälle. Noh, jokatapauksessa jotakin kuvaa saa miltä näyttää päällä. :) Miulla vaan tahtoo usein jäädä nämä kokokorsetit kaappiin pyörimään..ei vaan yksinkertaisesti jaksa laittaa niitä kuitenkaan päälle vaikka kauniita ovatkin.
 Käytiin Thomaksen kanssa kiertelemässä Vallilan Valtterissa ja mukaan tarttui söpö rusettivyö
 Lindexistä reilusti alusvaatteita. ''Ota kolme maksa kaksi''- tarjoukset vievät aina mukanaan :'D
 ''Paratiisi on Tallinnan laivalla..'' Isoveli toi pakollisia herkkuja tullessaan <3
 Ihana Etta laittoi miulle rakennekynnet. Tällä kertaa perinteikkäät, joissa vain hopeista glitteriä. Helpottavaa oli päästä lyhyistä kynsistäni eroon. Ei ne omat kynnet vaan ole koskaan tahtoneet kasvaa, vaikka mitä kynnenkovettajia ja muita olisi yrittänyt apuna käyttääkin.
 Pakollinen joulukalenteri. Fazer on miusta se kaikkein paras ja saatiin metsästää tätä kissojen ja koirien kanssa ympäri Helsinkiä, koska jostain syystä joulukuun kolmantena päivänä kaikki joulukalenterit olivat kadonneet kaupoista. Lopulta löytyi pienestä Lauttasaaren ruokakaupasta, ja onnekseni vielä juuri tämä kyseinen Fazerin kalenteri.
Äiti piristi kämppääni ostamalla yllätykseksi manteli- ja rusinakulhot. Samaan sarjaan muiden kulhojeni kanssa, jotka ovatkin blogissani vilahtaneet kerran tai pari :)

3 kommenttia:

  1. Hienoja ostoksia <3 Ja noi lindexin tarjoukset on aina niin julmia! :D Minä kanssa haikailin joskus tuota korsettia, mutta tuossa on todella pieni rintamus, että omani olisi näyttänyt lähinnä varvasjuustolta tuohon kaunottareen sullottuna. xD

    VastaaPoista
  2. Grotesca: Joo, ne on kyllä petollisia :D Tuo rintamus on kyllä kieltämättä pieni en tajua kenelle se 20 koko oikein sopii kun tuo miun 22 menee just ja just 'siedettävästi' rintojen kohdalta ja silti tuntuu että ne on liiankin tyrkyllä ja pursuu :'D

    Lightness: Joo, lopulta sitten. Oli riittävän halpa miullekin..Voi kyllä olla että jää kaappiin vaan pyörimään..

    VastaaPoista