maanantai 30. tammikuuta 2012

Arkinen pakkasaamu

Joensuussa pakkasaamu näyttäytyy kauniina parvekkeeltani. Maisema on kuin suoraan postikortista. Ikkunasta katsottuna se onkin varsin kaunis, mutta ennen kahdeksaa siellä pakkasessa itse käveltyään tulee kirottua kauniit ajatukset alimpaan maanrakoon. Tajusin ensimmäistä kertaa, etteivät ne yhdet sukkahousut enää riittäneetkään.
Tästä viisastuneena lähtiessäni rautatieasemalle ostamaan Sallan kanssa junalippua, turasin kahdet sukkahousut, farkut ja kolme paitaa. Turhautuneena puolessa välissä matkaa totesin että edelleenkin kylmää. Iron Fistin uggien tyyliset kengät olivat kaiken kukkuraksi tajuttoman liukkaat ja olin liukastua ties kuinka monta kertaa matkan aikana.Olen kaivanut violetit pörrölapaseni, kaulaliinani ja tupsupiponi esille ja ilman niitä tuntuisi olevan jo mahdotonta liikkua missään. Tämä 30 asteen pakkanen pakottaa pukeutumaan lämpimästi välittämättä oikeasti miltä näyttää.


 Päätinpä nyt pällistellä peilille pakkaspukeutumiseni sitten. Seppälästä löytyi tämä mainio villaneule. Näille keleille se osoittautui juuri oikeaksi valinnaksi. Bad hair day:n kunniaksi tungin päähäni pipon. Mitäpä sitä kotona turhaan panostamaan. Näyttäydyn ehkä korkeintaan lähikaupassa. Tämä päivä on suonut kuitenkin paljon kauniita asioita päähäni. Reilun viikon päästä saan tietää uutisia, jotka tulevat toivottavasti muuttamaan loppuelämäni. Suuret muutokset ovat kaiken suhteen käsillä ja olen ollut monesta asiasta mielettömän stressaantunut viime viikkoina. Joskus miettii vain yksikseen jo olevia ja tulevia ilon aiheita. Sellaisina aamuina tietää koko päivän luistavan kuin siivillä.
Käytän aikaani tänään teen,tietokoneen ja opiskelun parissa. Halusin vaan viikon hiljaisuuden jälkeen tehdä nopean postauksen päivästäni. Yritän saada jotain pidempää tekstiä aikaan heti kun saan repäistyä enemmän aikaa.

1 kommentti:

  1. Neuleen hankintaa ollut jo jonkin aikaa itselläkin mielessä, mutta enpä ole vieläkään edistynyt sellaista etsimään... Kesää odotellen!

    VastaaPoista