maanantai 9. tammikuuta 2012

Erilainen viikonloppu

 Vietimme miehekkeen kanssa ihanimman viikonlopun pitkään aikaan. Viikonloppu kului punaviinin ja synkähköjen elokuvien parissa. Lisäksi asiaan kuului kynttilöiden polttelu ja hyvä musiikki. Thomas haki miut torstai-iltana Mäntsälästä ja automatka taitettiin Curen ja Joy Divisionin tahtiin. Kulosaareen päästyämme nautimme toisistamme ja hyvistä elokuvista. Monet viihtyvät kotonaan pieruverkkarit jalassa, mutta meistä oli ihanaa laittautua oikein kunnolla ihan vain kumppanin ja oman itsensä iloksi. Laittautuminen ja synkeän romanttinen tunnelma tekivät viikonlopusta ikimuistoisen.
Valitettavasti kuvat ovat iPhone laadulla, mutta eiköhän niistä ilmene viikonlopun tunnelma.Nämä kuvat napattiin lauantailta, jolloin olin päivän äidin kanssa Helsingin keskustassa shoppailemassa. Tämä oli muuten ensimmäinen viikonloppu aikoihin kun en törsäillyt keskustassa liikkuessani mitään! Kotiin tullessani sain vastaan punaviiniä, verkkopaitaisen miehen ja taustalla soi Clan Of Xymoxin live dvd.
 Olen kyllä aina tykännyt hirmuisesti kynttilöiden polttelusta. Ne ovat tunnelmallisia ja romanttisia. Se että laittaa kynttilät kotona palamaan odottaessaan toista kotiin, on pieni ele, mutta siitäkin tulee kovin onnellinen olo.
 Illan asuni näkyy ehkä hieman huonosti. Päälleni valitsin Lipparin yksinkertaisen mustan mekon, joka tuntuu olevan nykyään todella usein ylläni. Niin helppoa ja vaivatonta yhdistää se kaikkeen.
Viikonlopun saldona on iso kasa katsottuja elokuvia. Osa oli entuudestaan tuttuja, mutta joukossa myös pari, joita emme olleet aiemmin nähneet. Katsoimme mm. Addams Familyn, Veren vangit, Salaisen ikkunan ja Sweeney Toddin.
Salaista ikkunaa emme kumpikaan olleet ennen nähneet ja myönnettäköön että se oli melkoinen pettymys. Elokuva suorastaan mateli ja vasta lopussa alkoi tapahtua edes jotain. Juoni ei loppujen lopuksi ollut kuitenkaan hätkähdyttävä, vaan melko yleinen. Johnny Depp oli toki ilo silmälle, niinkuin aina.

Hymyilyttää vieläkin viikonlopun ajattelu. Kappale kuvaa hyvin tämänhetkisiä fiiliksiä :')

6 kommenttia:

 1. mitäs sä mäntsälässä? :o eiks tää ookki aikamoinen tuppukylä..

  VastaaPoista
 2. Mäkin rakastan kynttilöiden polttelua <3 Ne tuo ihanasti tunnelmaa ja on kauniita. Ihanan tunnelmallisia kuvia :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan romanttista! <3 Kynttilät on kyllä parhautta näin pimeinä talvi-iltoina. :)

  VastaaPoista
 4. Oih, todella romanttista :) Kynttilät ovat ihania <3

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Sain kyydin täältä Itäisestä Suomesta Mäntsälään saakka, täällä kun vielä toistaiseksi asun niin ilmainen kyyti edes lähelle on aina paikallaan :) Ja kyllä, ei Mäntsälästä paljoa mieleen jäänyt. Suht pieneltä vaikutti :D

  Leena: Niinpä <3

  Niina, Turmiotar,Maarit : Joo, heti kun alkaa hämärtää, tekee mieli sytyttää kynttilät. Ne tuovat iltoihin sitä jotain <3

  VastaaPoista