tiistai 3. tammikuuta 2012

Ohi on!

 Joulu meni huomaamatta ohi,. Sitä vietettiin mukavissa merkeissä Thomaksen kanssa täällä miun luona Joensuussa. Käytiin toki myös vanhempieni luona Rääkkylässä pistäytymässä. Mennessämme vanhempieni luokse meitä odotti juustotarjotin ja terästetty glögi. Sitä seurasi joulusauna, ruoka ja viimeisenä lahjojen jako. Jaoimme toki omat lahjamme vasta täällä Joensuussa toisillemme. 

 Hih, joulupäivänä hassuteltiin ja tehtiin parvekkeelle lumipupu. Parvekkelle oli satanut niin reippaasti lunta, että sen sai oikein mainiosti kasaan. Rusinat sopivat hyvin silmiksi ja nenäksi. Että pienistä asioista voikin tulla hyvälle tuulelle. Hymyilyttää kuvan katsominenkin :)
Vietimme joulupäivää löhöillen vaan sisällä koko päivän. Katsottiin jouluelokuvia, oltiin lähekkäin sohvalla ja otettiin pari siideriä.
 Joululahjoiksi sain oikeastaan juuri kaikkea mitä olin halunnutkin. En osannut oikeastaan tänä vuonna toivoa mitään 'isoa' lahjaa. Usein on ollut tapana toivoa yksi isompi lahja ja lisäksi saanut pari pienempää yllätyslahjaa. Tänä vuonna sainkin sitten useamman pienen lahjan. Vaatteita, hajuveden,lahjakortteja kasvohoitoihin, rahaa ja niin edelleen. Oli kiva nähdä että myös omat ostokseni olivat saajilleen mieluisia. Myönnettäköön että tämä oli paras joulu moneen vuoteen. Ehkä siihen vaikutti paljon myös se, että Thomas oli mukana jouluperinteissäni.
 Ja nyt miusta on tehty virallisesti tv:n tuijottaja. Thomas varmisti asian ostaessaan joululahjaksi tämän Täydelliset naiset boksin. Kun tulee väsyneenä kotiin ja huomaa, että jääkaapissa on ruokaa ja vielä tämä boksi, ei ole epäilystäkään mihin sitä juuttuu koko illaksi! Tänäänkin heti kotiin tullessani aloin katsomaan ja nytkin suunnistan kirjoitteluni jälkeen takaisin tv:n ääreen :'D

Tässä oli uusi joulusuosikkini. Leevi and the Leavings on ehkä tunnettu humoristisista ja härskeistä sanoituksistaan, mutta tässä kappaleessa on oikeaa joulutunnelmaa. Mielettömän kaunis kappale ja sanoituksista ihan itsekin herkistyy. Osui ja upposi.


Lähdössä viettää uutta vuotta
Uusi vuosi oli..noh erilainen. Vietimme sitä vaimokkeeni Melissan kanssa Tampereella. Vuoden vaihde itse asiassa istuttiin bussissa, että näinkin hohdokasta! Ei ollut oikein fiilistä juoda paljoa., mihin osakseen vaikutti vielä päällä oleva flunssani. Meillä oli onneksi tällä kertaa useampi päivä aikaa vaihtaa kuulumisia ja höpötellä kaikkea maan ja taivaan väliltä. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa. Nykyään kun toinen asuu Joensuussa ja toinen Seinäjoella näkeminen tuppaa olemaan vähän hankalaa. Paluu arkeen tuntui uskomattoman haasteelliselta..onneksi jo ylihuomenna suunnistan jälleen Helsinkiin.

Tulossa: Top 5 kengät, Elokuvat, Arki Julia, Päiväni kuvina

4 kommenttia:

 1. Awws miten söpö tuo valkopinkki kuusi! :)

  VastaaPoista
 2. Näin siis oikein kun bongasin sut torin kulmalla lauantaina täällä Tampereella :)

  VastaaPoista
 3. Misantrella: Kiitos! Haluttiin tehdä kuusesta meidännäköinen ;)

  TomVi: Aijaa, olisit ihmeessä tullut moikkaamaan :)

  VastaaPoista
 4. Piti tullakki, mutta tulin yliopistollisesta apteekista just kun hyppäsit paikkariin :D

  VastaaPoista