sunnuntai 15. tammikuuta 2012

''Tyttöjen juttuja on: kuivaa valkoviiniä, lighttisiideriä..''

 Keräännyimme tyttöjen kesken miun kämpille viettämään tyttöjen iltaa. Jokainen toi tullessaan jotain hyvää juustoa ja hedelmiä, näin opiskelijatkin pystyvät luomaan juustotarjottimen ;) Nämä illat ovat meillä suht harvinaisia, koska mie en itse kovin usein vietä nykyään Joensuussa viikonloppuja ja muillakin viikonloput ovat aina täynnä tekemistä. Oli ihanaa saada tytöt käymään ja juoruilemaan niitä kuuluisia 'tyttöjen juttuja' ;)

Illan asuksi valitsin yksinkertaisen lipparin mekon, jonka sain Thomakselta joululahjaksi. Omistan saman mekon myös mustana, jossa on harmaat liituraidat. Mekko päällä on hyvä olla. Korsettia en edes harkinnut kun oli niin paljon herkkuja tiedossa! En tiedä valitsisiko joku sitten rennoksi kotiasuksi mieluummin lökärit ja löysän hupparin, mutta tunnen oloni paljon kotoisammaksi mekko päällä, joka näyttää kivalta.


 Voimavaramme yhdistämällä saimme aikaan näinkin ison ja herkullisen kattauksen. Eri sortin keksejä, mandariineja,omenalohkoja,viinirypäleitä ja monenlaisia juustoja. Juustotarjottimen kanssa sopii tietenkin viini erinomaisesti, mutta osa täytti suosiolla lasinsa siiderillä kun viini sanakin sai heidät nyrpistelemään nenäänsä yhtä lailla kun pöytään tuomani aurajuusto.
 Kuvaa katsoessani naurahdin itselleni, kun tajusin kuinka monta kuvaa olemme ottaneet tämän saman sohvan luona viimeisen vuoden aikana. Löysin koneeltani niitä kiitettävän määrän. Meillä oli kertakaikkiaan tosi mukava ilta. Juuri tällaisia iltoja sitä kaipaa toisinaan!
 Valitsimme elokuviksi Saksikäsi edwardin ja The Crown. Ja tosiaan omistan tuollaisen typerän version, jossa on kaksi eri Crow:ta. Katsoimme tietenkin alkuperäisen, jota muut eivät olleet koskaan aikaisemmin nähneetkään. Myöhemmin kun yksi seurueestamme lähti kotiin, me katsoimme vielä 8 päivää ensi iltaan.
Loppuillasta päätimme virittää playstationin toimimaan ja pelailimme Crash Nitro Karttia. Huomasi kyllä jälleen kerran että tytöt olivat asialla, kun pelasimme peliä niin että ruutu oli vihreä eikä pelistä kuulunut ääniä. Ei se menoa haitannut! Kiitos vielä ihanille naisilleni kivasta illasta!

3 kommenttia:

 1. Blogisi on ihana ja tyylisi upea, ihailen suuresti. :) Ps. vika ei ole teissä tytöissä, vaan playstationin scart-liitin on huonosti kiinni joko telkkarissa tai sitten itse konsolissa. :D Ihan vain siltä varalta, että joudut edelleen pelailemaan vihreällä näytöllä.

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos :')
  No yritettiin me sitä räpläillä vaan ei tuottanut tulosta. Lienee koko johto sitten rikki. Ja edelleen siis vihreällä näytöllä pelailen :D

  VastaaPoista
 3. I love the dress and Mini mouse :D

  VastaaPoista