torstai 23. helmikuuta 2012

Once Upon A Dream

Kerran elämässä vietettävä Prinsessapäivä tuli koettua viime perjantaina. Suoraan sanoen en ollut tilanteesta alun perin ollenkaan mielissäni stressauksen vuoksi. Aamuyöstä alkaen täytyi kiirehtiä sullomaan mekkoa päälle ja siitä suoraan kohti kampaajaa ja meikkaajaa. Mutta se tunne kun katsot itseäsi ja näät itsesi rehellisesti kauniina ja prinsessana...jo sen takia kokemus oli ehdoton. Uskoisin päivän jäävän mieleeni yhtenä elämäni tärkeimmistä päivistä. Tässä vaiheessa vielä erityiskiitokset Jennille, joka loihti tämän puvun :>

Kampaaja taikoi tukastani juuri itseni näköisen. Jo edellisen yön nukuin paplarit päässä ja se yö totisesti jäi mieleen yhtenä hirveimmistä koskaan. Mutta vanha sanontakin jo sen tietää: ''Kauneutensa vuoksi täytyy kärsiä''

Sinä päivänä kaikki näyttivät tavattoman kauniilta prinsessoilta. Hämmästyneenä katselin ympärilleni jatkuvasti ihastellen muiden mekkoja ja kampauksia. Kuvassa ihastuttavat naiseni Sini, Salla-Mari ja Senni. :)

Täytyy myöntää, että miehetkin komistelivat sinä päivänä ''pingviinipuvuissaan'', niin kuin tapaamme sanoa. Kyllä tumma puku vain tekee niin hienostuneen ja miellyttävän näköiseksi! Voittaa kuusi nolla tyypillisen tylsän farkut ja huppari-muodin.
Ja tässä ihanan parini Niklaksen kanssa hymyilyttää jo kun päivää alkaa vihdoin olla pulkassa!
Tietenkin Thomas saapui katsomaan tanssahtelujani ja pääsi jopa itsekin hetkeksi valssaamaan virallisten tanssien jälkeen, kun yleisöstä sai pyytää jonkun tanssimaan.
Halusimme päättää illan tyylikkäästi, joten menimme läheisimpien ystävien kesken ravintolaan oikein hienosti syömään pukuineen kaikkineen. Se oli täydellinen lopetus päivälle, joka oli kertakaikkiaan häsellyksineenkin ihana. Jälkeenpäin muistelen päivää lämpimästi ja haikein mielin, niin pian kaikki olikin jo ohi ja täytyi palata arkeen.

Kotiin päästyäni olin edelleen kuin humaltuneena villistä päivästä ja tunnelmaan sopivaksi rentoutukseksi päätin katsoa vielä Prinsessa Ruususen. ;)15 kommenttia:

 1. Oot ollu kyllä todella kauniina <3 Erittäin kauniisti sopii kaikki yhteen tuossa asussa. :)

  VastaaPoista
 2. Nätti puku kyllä! Tuli ikävä omia Wanhojen tansseja. Tahdon olla kyllä vielä joskus prinsessa, joten häitä odotellessa ;) Jokainen nainen ansaitsee olla prinsessa, edes kerran elämässään <3

  VastaaPoista
 3. Toinen on kuin suoraan satulinnasta, tuo tukkakin on niin täydellinen! Ja kiitokset itsellesi että sain olla mukana luomassa suurta prinsessapäivääsi ja kun luotit niin kovin taitoihini ompelijana :) <3 Itse oon ainakin sitä mieltä että opin paljon uutta tämän projektin ansiosta!

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis mekko ja kampaus! ♥

  VastaaPoista
 5. Ootpas ollu kauniin, kaikki näyttää hyvältä! Ja prinsessa Ruusunen nyt vaan on kova <3

  VastaaPoista
 6. oi että kuinka kaunis mekko, aivan mielettömän ihana, ja kauniisti sopi kyllä sinulle!!!:)

  VastaaPoista
 7. Upeana oot ollut!:) Nyt kun vanhojentanssit ovat olleet ajankohtaisia niin harmittaa ihan vietävästi että livistin aikoinaan omistani. Mutta harjoituksissakin meinasi taju lähteä jännityksen takia niin en vain pystynyt.-Morphinea-

  VastaaPoista
 8. Oi Julia, rakas, kun olet taas niin kauniina ollut. Näytät ihan Disney-prinsessalta<3 Ja Jennin mekko on aivan upea!

  VastaaPoista
 9. Upean puku ja ihanat hiukset <3 Kaikki sopivat ihan täydellisesti yhteen :)

  VastaaPoista
 10. Aivan ihana mekko! Sopii sulle vielä tosi hyvin^^

  VastaaPoista
 11. Olet kyllä niin kauniina. :) Ja huom! Ikinä en tuota sanaa käytä. :-D Hehku nyt onnesta! ;D Ja on kyllä ihana mekko. :)

  VastaaPoista
 12. Voi jestas kun oot ollu kauniina! (: Ja ihana että nautit tuosta prinsessapäivästä täysin sydämin!

  VastaaPoista
 13. Olet kyllä ollut kauniina! Ja tuo puku on aivan ihana. :)

  VastaaPoista
 14. Wau, olet ollut tyylikkäin ja kaunein koskaan näkemäni wanha ^^

  VastaaPoista
 15. Grotesca: Kiitos <3

  Mystral: Jenni kyllä loihti upean puvun aikaan! Haikeana ja nyt muistelen omianikin..häät mahtavat olla sitten seuraava prinsessapäivä. Niitä odotellessa :)

  Jenni: Kiitos ihanalle ihanasta puvusta! :> Huikean hieno! <3

  Misantrella: Kiitos :)

  Leena: Kiitos! :) Ja Prinsessa Ruusunen on ihana! Pahatar on aina ollut miun suosikki pahis ;)

  Warewolf: Isosti kiitoksia :)

  Anonyymi: Kyllä tanssit aiheuttavat tosi paljon stressiäkin. Itsekin vaivuin ensimmäisinä harjoituskertoina epätoivoon kun tuntui ettei askeleet sujuneet. Jatkuva pieni jännitys ja ahdistuskin siinä oli mukana, mutta jälkeenpäin olen tyytyväinen että annoin jännityksen tulla ja mennä :)

  Lightness: Kiitos Lisa <3

  Maarit: Paljon kiitoksia! :)

  HirviöT: Kiitos :)

  mellikatti: Hehkun onnesta ;D Kiitos Melliseni <3

  Feline: Kiitos! :) Nautin kyllä, stressailuista huolimatta päivä oli uskomattoman ihana!

  Vampiric: Isosti kiitoksia :)

  Saara: Voi, paljon kiitoksia. :')

  VastaaPoista