keskiviikko 15. helmikuuta 2012

OstoskatsaustaPitkästä aikaa pientä ostoskatsausta. En ole kauhean paljoa ostellut mitään niin ei ole ollut päiviteltävää, mutta nyt lopultakin pääsen tähän tietokoneen ääreen hypisteltyäni ensin itse riittävän kauan uusia ihanuuksia <3


Olen jo mielettömän kauan kuolannut tätä lipparin bio threat-sarjaa ja lopultakin Goottikirppiksen kautta sain sekä hameen että korsetin kätösiini. Hiukkasen verran liian isot ehkä, muttei liikaa. Kaipaan kaappiini jatkuvasti lisää kokonaisia yhdistelmiä, kun aina löytyy näitä tapauksia että on ihan kiva hame, muttei yhtäkään paitaa joka sen kanssa sitten sopisi täydellisesti. Tämä yhdistelmä näkynee usein ylläni jatkossa ;)
Ja tässäpä erikseen vielä kuvaa hamoisesta. Pidän kaikkein eniten tosi lyhyistä hameista. Enkä tarkoita sellaisia joista puoli persettä vilkkuisi koko muulle kansalle, mutta juuri tällainen sopiva pituus kuten tässä hameessa. Hameessa ei ole liikaa remeleitä tai muuta, ja hyvä niin!

Sitten nämä Pleaserin kaunistusihanuuskorkkarit! Satuin löytämään Morticiasta normaalia edullisemmin, joten täytyihän nämä napata sieltä mukaan. Niitä oli yhdet kappaleet myynnissä ja onnekseni omaa kokoani. Haluaisin lisää valkoista kaappeihini, koska edelleenkin suurin osa näyttäisi olevan tympeän mustaa. Täytyy metsästellä edullisesti valkoinen vyötärökorsetti niin on loistava yhdistelmä valmiina kaapissa odottelemassa käyttöä :)

Eksyimme puolivahingossa Salla-Marin kanssa Body Shoppiin ja kuinkas ollakaan sinne oli tullut uutuutena herkullinen suklaasarja. Hetken tuoksuteltuani päätin, että näitä oli ehdottomasti saatava omaankin kaappiini. Liiankin miellyttävän tuoksun vuoksi näitä ei vaan millään raaskisi käyttää. Suklaasta helposti hullaantuvat, käykää ihmeessä tuoksuttelemassa ;)

Satuin löytämään Anttilasta Burleski elokuvan sopuhintaan, joten kiikutin senkin kotiini vaikkei täällä todellakaan ole tilaa yhdellekään uudelle elokuvalle. Jenni näytti kyseisen elokuvan miulle ensimmäisen kerran ja lyhyesti vain että osui ja upposi. Pidin näyttelijöistä, asuista ja juonestakin. Rakkaushömppääkin elokuvasta onneksi löytyi, mistä kaikkein eniten nautin elokuvaa katsellessani.

Tällä hetkellä yritän kovasti pysyä hengissä Finrexin avulla. Kävin eilen hakemassa taas uuden paketillisen. Pari viime päivää olen kärvistellyt kuumeessa,nuhassa ja kurkkukivussa. Luonnollisesti tämä tapahtui miulle juuri ennen tärkeää tanssipäivää. En tiedä itkisinkö vai nauraisinko jos tämä pahenisi perjantaiksi entisestään ja näyttäisin prinsessaunelmani sijaan punanenäiseltä reppanalta. Kuume tuntuu onneksi jo häipyneen, vielä kun nuhakin helpottaisi.

Tässä sen näkee, yrittää näyttää kippanana suht terveeltä ja saa aikaan vain babyface söpötyksen.
MUTTA HEI, pinkki vaihtui violetiksi mitä tykkäätte?  Normaalisti sairaana makoilen vain rennoissa kotivaatteissa, mutta valitettavasti koulussa on jaksettava käydä mahdollisimman vähillä poissaoloilla. Täytynee yrittää näyttää edes jotenkin elävältä kun naama joutuu ulko-ovesta ihmisten ilmoille.

6 kommenttia:

 1. Hyvin pukee sinua nuo biothreatit nättimys. :) <3

  VastaaPoista
 2. Toi bio-threat sarja on kyllä yks niitä mitkä himottais itteäkin, ei vaan millään sovi vaatekomeroon (saatika liiemmin tyyliinkään). Saa aina kateuksissaan lukee näitä posteja joissa ihmiset edes ylipäätään mahtuu noihin niin että ne istuu hyvin.

  Ja violetti tukka sopii muuten mielettömän hyvin. Diggailen.

  VastaaPoista
 3. Tosi outoa nähdä siulla valkoiset korkkarit! Mut hienot ne on ja tyksin violeteista hiuksista<3

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavia ostoksia, nyt olisi rahaa itselläkin ostaa jotain uutta... Upea tukka, sopii mainiosti ja hurjasti paranemisia!

  VastaaPoista
 5. Grotesca: Kiitos kaunis! <3

  Kuume: Sain itsekin aika kauan kateellisena katsella muiden päällä ennen kuin sain omaankin kaappiini. Harmi vaan ettei hame tahdo pysyä päällä niin pitänee laittaa joku kaventamaan :/ Ja kiitos :)

  salla: Kiitos <3 Joo, valkoinen on kivaa vaihtelua :)

  invisible fairy: Kiitos paljon, johan tässä on lähes kokonaan parannuttukin. :)

  VastaaPoista
 6. Itse tanssin omat Wanhani 38 asteen kuumeessa..... ei voinut jäädä kotiin kun oli niin pitkään ja hartaasti odotettu päivä ;D

  VastaaPoista