sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Syysloma

 Tämän näköisenä lähdin liikenteeseen. Saavuimme paikan päälle hyvissä ajoin ennen keikan alkua. Jätettiin auto parkkipaikalle ja tepsuteltiin sisään. Odotteluaikaa oli  senkin jälkeen vielä tunteroisen verran, joten ehdimme nauttia yhdet Crowmoorit ja pientä suolaista.
 Pettymykseksemme olivat näkymät lavalle näinkin surkeat. Olisi pitänyt varata liput ajoissa, mutta kun ei :D Miun fiilistä ei tosin sekään pilannut! Kertakaikkiaan Hurts veti upean keikan! Äänentoisto oli uskomattoman hyvä ja kuulosti yhtä hyvältä kuin levylläkin. Saimme kuulla muutakin kuin hittibiisejä, sillä bändi soitti kappaleita joita ei ole millään levyllä. Sain kuulla tottakai myös suosikkikappaleeni, joten eipä voisi paremmin olla!
 Tässä paras kuva jonka sain otettua.
 Yritimme kuvata toisiamme keikan aikana muistoksi, mutta eipä niistä kuvista mitään tullut huonon valon ja taustojen vuoksi. Että muuten osasi suututtaa kun meidän edessä istui kaksi keski-ikäistä humalaista naista, joiden ällöttävän imelä parfyymi levisi meidänkin ulottuville. Heillä oli hauskaa heilua ja halailla toisiaan ja käkättää kovaan ääneen. Viimeistään siinä vaiheessa kun he päättivät nousta kesken kaiken seisomaan ja heiluttamaan käsiään, olin jo vähällä koputtaa olkapäätä ja sanoa että nyt vittu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti