perjantai 30. maaliskuuta 2012

Are You The One That I've Been Waiting For?

Sinussa on pisteet kohdallaan <3
Thomas: ''hyi vittu et sitten laita tätä kuvaa minnekkää blogiin''
 Ihastuttava torstai alkoi kiireisenä kun pakkailin ja hyppäsin tuttuun tapaan Intercity junaan kohti Helsinkiä. Viiden maissa saavuin Rautatieasemalle ja lähdimme kohti Kulosaarta. Hassua kävellä aina Thomaksen kämpille kun yhteinen tuleva kotimme näkyy suurinpiirtein 100 metrin päässä. Herättää tiettyä odotusta, jännitystä ja jopa pelkoa.
 Tuli uskomattoman ihana ja keväinen fiilis kun Helsingissä tiet ovat jo kokonaan sulat. Joensuussa olen parin viime päivän aikana meinannut liukastella kunnolla useampaan otteeseen ja hassusti se ''epävarmempi'' kävelytyyli oli jäänyt päälle kunnes todella tottui taas siihen ettei tarvitse varoa jokaista askelta peläten lähdetkö viilettämään kengilläsi pitkin alamäkeä vai et. Keväistä mieltä lisäävät monet kesäsuunnitelmat. Miun puolesta alkaa kylmyys ja lumi riittää.
 Nykyään vierailemme aika usein Kalliossa Vegemestassa syömässä. Suosikkini on Päivän Pelastus hampurilainen ananaksella. Soijapihvi on tosi maukas. Tällä kertaa valitsin kuitenkin Hamppupihvin perunoilla. Kyllä tämä kevyesti mäkkärit ja muut voittaa! Lämpimät suositteluni kaikille, menkää käymään. :)
 Syötyämme päätimme ottaa pelivermeet esiin. Jääkaappikylmä lonkero ja ihana perinteinen Super Mario toimivat aina. Me olemme videopeli-ihmisiä henkeen ja vereen ja naureskelimme jo mitenhän kaikki pelikonsolit ja pelit tulevat mahtumaan tulevaan asuntoon. :'D
 Legendaarinen ja lyömätön Super Nintendo <3
Vakiintuneeksi tavaksi meillä on tullut katsella Täykkäreitä iltaisin. Arvatkaapa oliko voittajafiilis kun Thomas marmatti ''Taas sie katot jotain typerää naisten hömppäsarjaa miten sie jaksat pyh'' - tyylistä settiä. Noh, jäipä kerran tylsyydessään sohvalle makoilemaan kun satuin katsomaan kyseistä ohjelmaa eikä mennyt kun pari jaksoa ja tämä nököttää vieressä ihan yhtä keskittyneenä kuin itsekin ja siitä lähtien ollaan sitten yhdessä katsottu :'D

Oli kyllä kerrassaan ihana torstai pitkästä aikaa. Tällaiseen arkeen voisi tottua! Tämän viikolopun vietänkin yksikseni stadin huudeilla kun Thomas lähtee Ruotsiin. Ainakin olisi tarkoitus hengailla ihanaisen Jennin ja mahdollisesti Ronjan ja Ritan kanssa. Yritän välttää yksinoloa kun en siitä ollenkaan pidä..

4 kommenttia:

 1. Ooh Super Nintendo on kyllä ihan parhautta. Mitä ihmettä me tehdään pleikkakolmosilla kun parempaakin on tarjolla :) Kovin moni vain ei arvosta noita vanhoja pelejä enää :P
  -Jenni-

  VastaaPoista
 2. Hitsi kun työ ootta söpö pari!^^ Täydelliset Naiset on kyllä parhaimpia sarjoja ikinä, harmi että nytten on menossa vika tuotantokausi telkussa. :( Ois voinut vielä miun puolesta jatkua muutaman tuotantokauden pitempäänkin. ;)

  VastaaPoista
 3. Paljonka pelejä teillä sitten on ja paljonka te niitä oikein sitten pelaatte? :) terveisin anonyyminä pysyvä anonyymi!

  VastaaPoista