tiistai 13. maaliskuuta 2012

ARVONTA

Tuli ihana olo kun huomasin että teitä lukijoita on jo yli 100. Niin moni jaksaa olla kiinnostunut löpinöistäni ja siitä syystä halusin pistää pystyyn tällaisen pienen arvonnan. :)
Palkinnoista voi valita mieleisensä.
Toivoisin että kommentoisitte tähän merkintään, kertoisitte minkä palkinnon haluaisitte ja lisäksi jotakin mitä haluaisitte blogiini lisää, mitä haluatte tietää miusta, mitä olisi mielenkiintoista lukea?

Arvon voittajan huhtikuun ensimmäisellä viikolla! Anonyymikin voi osallistua, jos laittaa jonkun nimimerkin perään että on tunnistettavissa :)

Kiitos kaikki ihanat lukijani <3


Kiva hämähäkkikorvis. Voin laittaa mukaan jonkun takatapin jos haluaa tai sitten pelkän korviksen.

 Valitsemasi elokuva näistä vaihtoehdoista 

Pinkit söpöt korvakorut

18 kommenttia:

 1. Jatka vaan samaan mallii! :D
  Joku noista leffoista kyllä kiinnostaa...

  VastaaPoista
 2. Mä osallistun! Mä haluan joko Beetlejuicen tai The Crown, kumpikin käy! Jaaa mun mielestä sun blogi näyttää hyvältä tälläsenä, mutta sä voisit ehdottomasti päivitellä useemminkin. Esimerkkipostausehdotuksia vaikka lempparibändit, lempielokuvat, lempikirjat, luetko sarjiksia? Sitten kämppäesittelyä, miten laitat hiukset/ meikkaat, kenkäesittelyä (lempparikengät?), päiväsi kuvina, miten tyylisi on muuttunut vuosien varrella, mitä harrastat.. näitä kyllä riittää mistä keksiä xD Oot ihana! <3

  VastaaPoista
 3. Mua kiinnostais semmone postaus, että kokkaisit jonku superjännän ruuan, mitä et oo ikinä tehny yms, ja sit tekisit siitä postauksen, vaihekuvien kera!

  mirrors!

  :')

  VastaaPoista
 4. Osallistun! Minua kiinnostaisi tuo Beetlejuice.

  Blogiasi on mielestäni mukava seurailla, kirjoitat luontevasti ja sopivan kiinnostavasti. Päivität kyllä liian harvoin, mutta ymmärtäähän tuon jos on paljon muuta elämää! :D Minua kiinnostaisi lukea ainakin tyylisi kehityksestä ja myös jonkinlainen kämppäpostaus olisi myös kiva.

  VastaaPoista
 5. Minuakin beetlejuice kiinnostaisi. :) Ja oikeastaan kaikenlaiset postaukset hyviä. :D Ihan normiläpinöitä tai sitten jotain superhienoa ja jännää. :D

  VastaaPoista
 6. Osallistun ja tuo mirrors elokuva olisi kiva omistaa :) Niitä perus läpinöitä on kiva lukea :D

  VastaaPoista
 7. Osallistun ja minua kiinnostaisi tuo Beetlejuice elokuva :). Itse toivoisin jonkinlaisia videopostauksia esimerkiksi kämppäesittely ja vaikkapa ihan kuulumisetkin videolla olisi mukavaa vaihtelua :) Sitten olisi mukava nähdä vaikkapa hiustyylejä vuosien varrelta :) Kenkäkokoelmastakin olisi mukava nähdä kuvia ja saada jonkin sortin postaus :) Tuossapa muutamia ideoita toivotavasti tuli jotain uutta mitä ei vielä blogissa ole esiintynyt :)

  VastaaPoista
 8. Osallistun ja miua taas kiinnostaisi elokuvista tuo Uhka. Tällä hetkellä pidän siun blogista paljon juuri tällaisena, koska tää ei oo sellanen massateini-blogi. Mutta jos kerta jotain saa toivoa, niin esimerkiksi videopostaus olisi kiva. Tai sitten sellainen postaus, jossa kerrot vähän miten ja minkä ikäisenä löysit nykyisen tyylisi ja laittaisit vuosien varrelta kuvia aiheeseen liittyen. :---)

  VastaaPoista
 9. Osallistutaan ja pinkit korvikset kiinnostais, myös joku noista leffoista ois mieluisa.Eipä ole väliä kumpi tulisi,leffa vai korvikset.Oikein kiva blogi tämä on ja ei mitään haukuttavaa löydy;) Ehkä voisit jonkun tyylin kehittymispostauksen tehä (ellet ole jo tehnyt).

  VastaaPoista
 10. No... yhtenä 104 lukijasta taidan osallistua kun nyt silmään sattui. :) Olen leffojen suurkuluttaja, kiinnostaisivat eniten. Burton-kokoelmastani puuttuu yhä Beetlejuice, joten havittelen sitä (joskin nuo muutkin kävisivät paremmin kuin hyvin).

  Olen aina ihaillut pukeutumistasi ja siksipä seurailenkin blogia (joskin olenkin huono kommentoimaan). Yhdyn postausehdotuksissani muihin. Jokin postaus missä kerrot tyylisi kehittymistä nykyiseen muotoonsa olisi kiinnostava.

  VastaaPoista
 11. Tahtoisin kovasti kotiuttaa tuon ihanan hämppiskorviksen, voi miten kaunis ja omaperäinen! Taidankin olla ainoa joka sitä on tähänmennessä toivonut. (x

  En kyllä keksi hirveästi mitään kehitettävää, mukavan monipuolinen blogi missä on kaikkea sopivissa suhteissa. :3

  Niin ja vähän näin jäkikäteen, sulla oli ihana vanhojentanssimekko ja -tyyli muutenkin. :)

  VastaaPoista
 12. Osallistun ja mua kiinnostaa elokuvista tuo Uhka.
  Tätä blogia on tosi mukava lukea jo nyt, että eipä tähän mitään välttämättä tarvii lisätä. :) Mutta jos nyt joitain ideoita haluat, ni voisit postata jotain kuvia missä näkyy sun kodin sisustusta ja just jotai kollaaseja tyylin kehittymisestä ym. :)
  T. emiliaasi

  VastaaPoista
 13. Osallistun :) Minua kiinostaisi jompi kumpi leffoista (Uhka tai Mirrors). Hmmm... minusta blogissasi on kaikki täysin kohdallaan, jatka ehdottomasti samaan malliin :) Toive postauksena voisin ehdottaa: Koru postaus, jossa kertoisi omista suosikki koruistasi :)

  VastaaPoista
 14. Huhtikuun ensimmäisellä viikolla, mainitsin siitä kyllä tuolla ylempänä :) varmaan jo heti maanantaina :)

  VastaaPoista
 15. Kas, en malttanut lukea kunnolla... :D

  VastaaPoista
 16. Pakko sanoa näin alkuunsa, että sulla on aivan ihana tukka. Tykkään myös meikeistäsi, koska ne pomppaa täältä goottiblogeista silmään ihan vaan sillä, ettei ne ole täynnä mustaa, vaan oikeasti ihanan tyttömäisiä ja hempeitä, muttei liian kuitenkaan! Olisi kiva päästä lukemaan jotain vaatekaappi- (eli siis vaate) tai koruaarreaitta-postauksia. Tuo korvis on aivan ihana, voisin antaa sille hellän ja hyvän kodin.. :)

  VastaaPoista