keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Perjantai-illasta..

Tässä muuten uusi tukka jonka väsäsin..en halunnut kauheasti värikkyyttä, joten hyvän maun rajoissa violettia ja tehosteeksi parit siniset sekaan. :)
 Vietimme ystäiseni Marisan kanssa perjantaita pitkästä aikaa pidemmän kaavan mukaan käyden ensin kaupungilla ostoksilla ja myöhemmin siirryimme asunnolleni nautiskelemaan viiniä. Ette muuten usko miten ärsytti kun yritin saada jotain loistokasta asukuvaa aikaan ja kamerani oli päättänyt jättää tarkentamatta jokaikisen kuvan ja tässäkin otsatukka on ihan päin helvettiä, mutta menköön kun sattui olemaan lähes ainoa onnistunut otos. :'D Lakkaa olisi voinut turruutella vähän reippaammin ilmeisesti että olis pysynyt muotissaan.
 Olemme Marisan kanssa tunteneet varmaan kolmevuotiaista ipanoista saakka ja ystävyys on säilynyt. Iltamme oli oikein onnistunut. Naurua ja viinin innoittamia ideoita riitti. Marisa on itseasiassa yksi ainoista ihmisistä jonka seurassa voi olla täydellisen oma itsensä. Kuten kuvasta näkyy, aika erilaisia me olemme. Siitä me itseasiassa saammekin kaikkein parhaat huvit illoillemme. Perjantaina soitimme vuorotellen omia lempikappaleitamme, joita toinen sitten kommentoi.
Ja tässä vielä yksi persenaamakuva illaltamme.
Illan asuna oli tämä lipparin mekko, verkkosukkahousut ja karvasäärystimet.

Näin yleisesti elämästäni sen verran että olen tosi kiireinen ja nytkin lähden suoraan julkaistuani tämän tekstin jo juoksemaan paikasta toiseen. Koulukirjoja olen saanut ahmia mielettömällä tahdilla ja muitakin kouluprojekteja riittää ja muuton kanssa on myös tohinaa...joten en uskalla luvata kirjoitusmääräni kasvavan ihan lähiaikoina vaikka monet sitä toivovatkin. Yritän kirjoitella enemmän heti kun muu elämä tasoittuu taas..kun muuttokuorma saapuu Helsinkiin niin toivottavasti viimeistään sen jälkeen saan hengähtää. :)

5 kommenttia:

 1. Mithä! Oletko helsinkiin häipymässä? :O

  VastaaPoista
 2. Juu, kyllä mie postailin siitä jo aikaa sitten että tällainen olisi tiedossa :) vuokrasopparit tehtynä jo ja muutopäivä päätetty. Ilmoita ihmeessä sitten jos tarvitset joskus majapaikkaa tai seuraa sieltä suunnalta ;) vaikka edelleen tulen varmasti joensuussa käymään aika usein!

  VastaaPoista
 3. Miten sie kiinnität nuo loxit päähäs? (: mietin kun itsekkin sellaiset omistan, mutta en keksi miten laittaa ne päähän :D tosin miulla itelläni on nyt rastat letitettynä, että en saisikaan niitä laitettua nyt mitenkään ^^

  VastaaPoista
 4. Bluehost is ultimately one of the best website hosting provider for any hosting services you need.

  VastaaPoista