sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Emilie Autumn


Ihanaisen Jennin kanssa <3
 Eilen sitten lopultakin oli se kauan odotettu Emilie Autumnin keikka Nosturissa. Lähdimme sinne Jennin, Jorin ja Thomaksen kanssa. Paikan päällä oli paljon ihmisia ja näkyi muutamia jotka olivat panostaneet todella paljon keikkaa varten. Itselläni oli sellainen tyypillinen ''haluan vain olla kotona, en jaksa pukeutua, en jaksa mitään'' - päivä, joten en erityisen paljon viitsinyt panostaa. Naureskelimme Thomaksen kanssa miten sellainen päivä aina sattuukaan juuri silloin kun on etukäteen ostetut liput jonnekin ja on vain mentävä.
Meidän miehethän ovat aina täydellisen edustavia kröhöm :'D 
 Näkyvyys ei ollut paras mahdollinen keikan aikana ja jossain vaiheessa jalkoja alkoi särkeä tosi ikävästi. Olo olisi voinut olla hehkeämpikin, mutta nautin silti keikasta ja oli mielenkiintoista nähdä Emilie ensimmäistä kertaa. Tuntui kuin olisi katsonut vain hauskaa ja jopa mielisairasta teatteriesitystä. Jokainen lavalla suoriutui tyylikkäästi ja esitys oli kertakaikkiaan ihana.

Ja tässäpä kuvapläjäys sitten keikasta...Omistan surkean kameran, mutta sille nyt ei mahda mitään. Tottakai keikalta piti ostaa jotain myös muistoksi. Thomas osti Emilie Autumnin valkoisen hihattoman miulle ja yhteiseksi kangaskassin.


 Sanoin jo Jennille ostettuani paidan että taidat päästä kavennushommiin sillä xs-kokoa ei tietenkään voinut olla tarjolla ja tämä S on aika lailla iso kuten näkyy. :'D Onneksi lähipiiristä löytyy taituri vaatteiden kanssa ;)

Aika lailla tämännäköisenä liikuin eilen. Kokokuvaa vaatteista en saanut otettua, mutta päälläni oli siis kuvassa näkyvä korsetti, musta pitsinen hame ja Pleaserin Electrat. :)

8 kommenttia:

 1. Itse olin katsomassa Emilietä Tampereen Klubilla :) Ja ei siitä esityksestä voi muuta sanoa kuin, että mahtava/upea <3 Toivottavasti tulevat pian uudestaan suomeen! Asusi on hurjan kaunis, niin kuin olet sinäkin :)

  VastaaPoista
 2. Varmaan ylihyvä keikka! Ainakin näyttävä jos ei muuta! :P

  VastaaPoista
 3. Voi ei kun sie ja Jenni ootte niin kauniina<3 Älyttömän ikävä teitä kahta :(

  VastaaPoista
 4. Ihanan näyttäviä nättejä vaatteita, varmasti loistava keikka! Mad circus. :)

  VastaaPoista
 5. Meidän miehet oli nättejä JA osasivat käyttäytyäkin kovin salonkikelpoisesti :´D Herrajumala tuo toppi on muuten valtava sun päällä, tuot sen nopsaan tänne niin otetaan siitä parit sentit veks niin johan istuu nätisti ;>

  VastaaPoista
 6. Varmaan oli tosi hyvä esitys!:)
  Ja kyllä oot nättinä^^

  VastaaPoista
 7. Ahh..! Ihqut bosat sul :))

  VastaaPoista