maanantai 28. toukokuuta 2012

Informaatiota elämästä


Moikka vaan kaikille taas pitkästä aikaa!

Täytyy valitettavasti nyt sanoa, ettei miusta ole blogaamaan kun vasta seuraavan kerran aikaisintaan viikon päästä. Lontoon jälkeen alkoi varsinainen hulabaloo kouluhommien ja muuton kanssa eikä ole vieläkään hellittänyt. Miulla on kyllä teille tosi paljon kaikkea kivaa matskua tulossa heti kun uuden asunnon Internet yhteys alkaa toimimaan ja pääsen ensimmäistä kertaa todella vain levähtämään hetkeksi.

Tosiaan näin yleisesti elämästä sen verran että tässä lähtee viimeinen kouluviikko käyntiin, jonka jälkeen asun sitten ihan pysyvästi Helsingissä. Ajeltiin lauantai aamuna pakettiautolla tavaralastini kanssa Helsinkiin uuteen kämppään ja voi että kuinka monta kertaa sain kuulla kommenttia kenkien ja vaatteideni paljoudesta niin mieheltä kuin ystäviltäkin. Tavaraa oli kyllä järkyttävän paljon enkä vieläkään täysin käsitä miten paljon yksiöön on voinut kertyä tavaraa ja nyt meidän yli 60 neliöinen kämppäkin jo pursuu tavaraa.

Aloin purkaa uudella asunnolla laatikoita intoa täynnä, mutta se ilo oli lyhyt. Voi parkua kun vain puolet kosmetiikkatuotteistani mahtuivat kylpyhuoneeseen ja vaatteitakin jäi yksi laatikollinen ilman paikkaa. Saa nähdä mitä tilaihme-ratkaisuja kehittelen. Tänään täytyy myöntää että olo oli huima kun istuskelin omalla tutulla sohvallani mutta uudella paikkakunnalla ja uudessa asunnossa. Sekalaisia tunteita mylläsi päässä ja jotenkin en ole vieläkään aivan tajunnut että tosiaan asun nyt siellä. Hullua.

2.6 juhlitaan vanhenemistani ja se onkin samalla viimeinen ilta jonka vietän Joensuussa. Pitää ottaa ilo irti ja kiertää Joensuun kuppilat läpi lähdön kunniaksi. 4.6 aloitan myös työt Hese extraajana, wuhuu :D Tuollainen työ kyllä passaa miulle ihan hyvin koska en ehtisi olemaan kesää kokopäivätöissä. Tärkeimpinä asioina kesässä kuitenkin lepääminen ja valmistautuminen tuleviin yo-kirjoituksiin. Kiva kuitenkin saada vähän rahaa tekemällä silloin tällöin vuoroja. Olen tosiaan kauhean pahoillani tästä etten ole juuri päivitellyt, mutta heti kun saan enemmän aikaa tuleekin varmaan aika tiheään tahtiin Lontoon reissusta kirjoittelua mm. uusista ihanista ostoksista ja nähtävyyksistä, synttäreistä sekä kuvia uudesta asunnosta ja sen sisustuksesta :)

Nappasin oikotien sivulta kuvan uudesta asunnostamme


1 kommentti:

  1. Myö tullaan kesäl miekkosen kaa sit teitä moikkaa sinne uuteen kämppäänne :) Onneksi osaan teille tulla :D Nimimerkil tuleva maalaisjuntti

    VastaaPoista