sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Kysymyksiä ja vastauksiaEach tagged person must answer 11 questions given to them by their "tagger" and post it on their blog. Then, choose 11 new people to tag and link them in your post. Create 11 new questions for the for the people you tag to answer. Do not tag back to the person who has already tagged you.

Jenniltä tällaista haastetta pukkasi ja en vielä yksinkertaisesti jaksa alkaa pläräämään Lontoo kuvia läpi joten tähän välin tällainen postaus. :) Seuraavaksi päivittelen sitten Lontoota!


1. Kuljetko pää pilvissä vai jalat määrätietoisesti maassa?
 Aika lailla voisin sanoa olevani nykyään jalat maassa tyyppiä. On itse asiassa aika hassua että ennen elelin onnellisesti pilvilinnoissani, mutta karu maailma palauttanut aika nopeasti maan pinnalle. Viimeisten vuosien ajan ihmiset ovat kutsuneet minua lähinnä pessimistiseksi, vaikka omasta mielestäni olen vain realistinen. En lähde turhaan liihottelemaan vaan yritän ajatella järkevästi ja nähdä asiat realistisessa valossa ettei pettyisi niin helposti.

2. Ruoka, jota haluaisit osata kokata?
Voi että, olisi ihana osata kokata kaikkia erilaisia kasvisruokia. Pastat ovat suosikkiruokaani, niihin aina hyvät vinkit kelpaa. Ja olisi myös kiva osata valmistaa hyvää ruokaa tofusta.3. Tärkein aarteesi, miksi ja mistä se on saatu?
Tämä on paha! Rakastan koruja ja omalta ihanalta mieheltä saadut korut ovat aina parhaita! Thomakselta saatu Ankh-koru on ehkä ihanin koru mitä omistan. Olisin niin surullinen jos se hukkuisi...käytän korua todella usein ja se muistuttaa meidän kahden alkuajoista, sain sen nimittäin meidän yhdessäoloajan ensimmäisenä jouluna lahjaksi :)


4. Kumman kaa: Legolas vai Jack Sparrow?
Ehdottomasti Jack Sparrow. Lyhyesti ja ytimekkäästi. Paljon seksikkäämpi!

5. Muisto, johon palaat ajatuksissasi uudestaan ja uudestaan?
Näitä on nin paljon...ehkä ikäviin muistoihin palaa helpommin kun mukaviin ja miulle itelleni entiset suhteet ja muut säätösekoilut on ehkä sellasia joihin palaa helposti ja miettii mitä olisi voinut tehdä toisin ja olisiko se muuttanut tilannetta. Jotkut onnekkaat pystyvät unohtamaan vaan jotkut edelliset heilat, mutta miulla ne jää kaivelemaan mieltä. Negatiiviset asiat kuten riidat, ahdistus ja pelko oikein syöpyvät mieleen. Yleisestikin ottaen osaan olla todella itsekriittinen ja vetäytyä kuoreeni, joten ilkeät sanat ja teot pysyvät varmasti koko loppuelämän ajan mielessä.

6. Mikä on sinun syntisi seitsemästä kuolemansynnistä?
Pyörittelin tätä kysymystä tavattoman kauan päässäni ja en osannut oikein kallistua mihinkään suuntaan. Tunnen olevani syntinen joka suhteessa, löysin tuolta useamman jotka sopivat itseeni parhaiten. Kateus, ahneus ja himo.

7. Lempi lelusi lapsena?
Pienestä pitäen Disney fanaatikko. Ihan lapsena Lammas pehmolelu oli suosikkini, mutta kun vähän kasvoin ihan ykköseksi kohosi Nasu, joka on pari kertaa blogissani vilahtanut. Sain sen Tallinnan risteilyltä ja minun oli pakko saada se. Kanniskelin sitä koko lapsuuteni joka paikkaan sylissä. Sitä ei saanut missään nimessä unohtaa minnekään ja voi surkua kun se kerran unohtui Kuusamoon kylpylään ja hotelli lähetti pehmolelun minulle takaisin, hinta oli suolaisempi kuin koko pehmolelun alkuperäinen hinta. Sillä ei ollut väliä, sillä Nasu oli saatava takaisin. Edelleen pidän sitä hyvin kalliina aarteena, vaikka se on jo nukkaantunut ja hieman törkyisen näköinen.


8. Kuka olisit näistä satuprinsessoista: Tuhkimo, Lumikki vai Prinsessa Ruusunen?
Prinsessa Ruusunen tietenkin! Se on aina ollut prinsessoista ehkä suosikkini ja omien tanssieni jälkeenkin istuuduin sohvalle katsomaan Prinsessa Ruususta, kun oma prinsessapäiväni oli juuri päättynyt. Ruususella on mielestäni kaunein puku, oli sitten vaaleanpunainen tai sininen versio ;) Ja elokuva on maailman loistokkain, Ruususen luonne on niin kovin herttainen (vaikka toki kaikilla Disneyn prinsessoilla on)

9. Elokuva, jota et ole vieläkään ymmärtänyt?
Tämäpä sattui sopivasti. Pääsen paasaamaan elokuvasta nimeltä Amelie. Minä en voi vain kertakaikkiaan käsittää miksi se on niin suuri hehkutuksen aihe. Tyttö on ihan outo ja luonne ärsyttävä. Olen katsonut elokuvan kaksi kertaa. Kaverini kanssa katsoessa kumpikin pyöritteli päätään, että eihän tätä jaksa edes katsoa. Täysin yliarvostettu ja tekotaiteellinen, hiiteen hus pois!

Osuipa osuva pätkä aiheeseen, Pöysti loistaa jälleen..
10. Kuollut julkimo, jonka kanssa tahtoisit päästä juttusille?
Gösta Sundqvist vaikuttaa olleen leppoinen ja maanläheinen persoona. Olen aina pitänyt Leevi and the Leavingseista ja kaikki kappaleiden sanoituksetkin ovat niin ihania. Vaikkakin ehkä tunnettuja ovat nämä humoristisemmat kappaleet, mutta kun kuuntelee enemmän ja katsoo pintaa syvemmälle, kappaleista löytyy herkkiä puolia ja todella koskettaviakin sanoituksia.
'' Kun on ihminen pelkästään tuskaa tuoden tuhonnut maapalloaan.
Mä jos löytäisin kaukaiseen paikkaan, alle omenapuun,
sinne veisin tyttöni luonnonraikkaan, suloisen mustikkasuun.''


''..ehkä pian meitä vaaditaan
jopa hengitysilmasta maksamaan
Joku tosissaan luulee sen olevan vain elämää''

11. Muutos, jonka toivot tapahtuvan?
 Olen viimeisen vuoden ajan joutunut stressaamaan ja murehtimaan jatkuvasti asioista. Joensuu-Helsinki ravaaminen, opiskelustressi,rahahuolet ja jatkuva henkinen ja fyysinen sairastelu. Todellakin toivon että ilmapiirin vaihdos Helsinkiin parantaisi asioita. Jotenkin tunsin välillä kadottaneeni itseni. Pitäisi yrittää rentoutua välillä ja antaa aikaa itselleen.
Haastetaanpas sitten..
Luurankoja kaapissa
Embracing death By: Elzy Vomit
First strike is the deadliest of them all
Chimera
Rikkinäinen blogi
Fabulously Fetish
fireflies and empty skies
SILVERDROPS
life of papercuts
~Rain Diary~
Viva La Vida

Kysymykset teille:
1. Mikä on paras hankintanne koskaan?
2. Millainen sisustustyyli on sinusta kodikas?
3. Onko sinulla jotakin outoa pakkomiellettä tai tapaa?
4. Paras muistosi lapsuudesta?
5. Noutoruoka kotiin vs syönti paikan päällä esim ravintolassa?
6. Pakkaatko ulkomaille mukaan vain tarpeelliset vai aina aivan liikaa?
7. Jokapäiväinen välttämätön kosmetiikkatuote jota tarvitset?
8. Millaiset vaatteet valitset yllesi kotona oleiluun?
9. Luonteenpiirre itsessäsi, josta olet kuullut negatiivista huomauttelua?
10. Mitä asioita toivot ensisijaisesti tulevalta kesältä?
11. Kun kaikki menee mönkään, millä piristät itseäsi?


3 kommenttia:

  1. Kiitoksia haasteesta, teenpäs näitä lisää tässä joku päivä, vois kuvata itse kuvia siihen :) Kivoja vastauksia sulla :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja vastauksia olit kirjoittanut! Ja oon ihan samaa mieltä tuosta Ameliesta, se akka on ärsyttävä! :D

    VastaaPoista
  3. Ahhah, mäkin liityn anti-Amelie ryhmään :D Tykkään kyllä Audrey Tautousta, mutta ei tuo pätkä ole kyllä juuri mistään kotoisin.

    VastaaPoista