keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Vappupläjäys

Vappuasu! (ja ystäväiseni Sinin puuhka)
Mekko: Hell Bunny
Sydänkoru: Backstreet

 Taas yksi vappu tuli ja meni. Enpä ole koskaan koko juhlaa kovin merkittävänä pitänyt, mutta hyvässä seurassa rakkaiden naisteni kanssa siihen saatiin jotain intoa ja hauskuutta. Teemana olisi siis jotain pinkkiä ja juomina coctaileja. Näin yleisestikin vappuperinteisiini lähinnä on kuulunut hyvä juoma,ruoka ja seura. Lapsena muistan vapussa olleen kaikkein parasta hyvät ruoat joita aina koko päivä odoteltiin. Siitä on jäänyt tapa, että vappuna on pakko saada jotain hyvää. Luonnollisesti kuvaan kuuluu myös itse valmistettu sima. Tässä tapauksessa rakkaan äitini valmistama.
 Pötyä pöytään! Nautiskelimme suolakeksejä tuorejuustojen, tavallisen juuston ja viinirypäleiden kera. Coctail tikkuihin laitoimme soijanakkeja, soijapullia ja viinirypäleitä. Mielestäni molemmat olivat tosi hyviä. Ostin myös noita ihania pinkkejä pöytäliinoja (vai miksi noita sanotaan?) kaksi kappaletta. Pinkeää!
 Serpentiinillä koristelu oli hauskaa, harmi vain että ilmapallot jäivät puuttumaan. En vain oikein ole vieläkään hoksannut miten kaikki aina puhaltavat serpentiinit nätisti pois putkiloita, itse vetelen koko rullan sormilla ja myös tänä vuonna jouduin yrityksistä huolimatta toimimaan näin, vahingoniloisen naurun saattelemana. Tuleepa typerä olo :'D
 Vihreä Laguuni toimi boolinamme tänä vuonna. Ihan makoisaa, tosin ei ehkä ihan omaan makuuni natsannut täysin. Ihan hyvää kuitenkin. Lisäksi tästä juomapuolesta, teimme mm. Cosmopolitaneja ja  Sex On The Beachejä. Pakko se on hyväksyä useamman testauksen jälkeen että cosmopolitanit ovat kamalan makuisia! Asterix niminen juoma osoittautui illan parhaaksi sörsseliksi.

Boolin jämiä vedeltiin sitten suoraan kauhalla, mitäpä sitä turhia hienostelemaan.


Vaput juhlittu ja alkoi taas paluu arkeen...

1 kommentti: