lauantai 30. kesäkuuta 2012

Club Anvil

Asuni klubille

  Kuun viimeisenä torstaina järjestettävä Anvil houkutteli ja päätimme Thomaksen kanssa lähteä katsomaan millainen meininki klubilla on. Emme menneet heti yhdeksän aikaan paikalle sillä arvelimme porukan ilmaantuvan vasta myöhemmin, ja oikein ounasteltu. Tosin olen kyllä yleensäkin niin hidas lähtemään minnekään etten olisi mitenkään edes ehtinyt olla heti ensimmäisten joukossa paikalla.
 Tällä kertaa musiikkitarjonta klubilla ei ollut kovin kummoista. Välillä kuulin soitettavan ihanaa Curea ja Depeche Modea, mutta muuten kappaleet menivät ohi korvien. Olin ehkä toivonut vähän parempaa. Tanssilattialla muut kuitenkin mielellään kävivät, itseäni en saanut oikein sellaiselle fiilikselle. Vaihdoin kuulumisia kavereideni kanssa ja sainpa myös uuden tuttavuuden, joka vaikutti oikein mukavalta. Toivon että näämme klubitusmerkeissä useamminkin!

Yritin saada itsestäni hyvää kokokuvaa ja Loistareiden Toni tuli ja pilasi kaiken! Hitto vie :D


Kuvassa näkyvä mangojuoma oli muuten kertakaikkiaan kamalaa. Ihan liian makeaa ja tahmeaa. Yritin saada myös miehistä kivaa kuvaa illalta, mutta noh..lopputulos oli tämä.

Ilta oli oikein viihtyisä ja poikkesi kivasti arjesta, oli niin virkistävää päästä kunnolla ulos pitkästä aikaa! Parin tunnin päästä vieraita alkaa saapua tupareihimme joten täytyy lähteä valmistautumaan emännöintiä varten ;)

btw, tällä hetkellä rakkauskappale! Mind.in.a.box:in parhaimmistoa.


2 kommenttia:

  1. Vihjaiseppa miehellesi, että hän voisi päivittää joskus mainiota blogiaan! :D

    VastaaPoista
  2. Ei tuo mies taida enää olla juurikaan aktiivinen sen kanssa kun ei ole aikaa/intoa rustailla mitään. Valitettavasti :(

    VastaaPoista