lauantai 16. kesäkuuta 2012

Loistavaa Polkua Kalasatamassa




Kesäistä huomenta lukijoilleni!

Varmasti monille tuttu Gootti/Post-Punk/Uusi aalto yhtye Loistava Polku esiintyi Kalasatamassa viime keskiviikkona. Lähdimme ystäväiseni Elinan kanssa kuntelemaan. Paikalla soitti pari muutakin bändiä.

Aloittelimme Kulosaaressa parilla hyvällä juomalla ja ehdimme vaihtaa kuulumiset. Puoli kahdeksan jälkeen päätimme yhteistuumin lähteä tallustelemaan kohti metroa ja Kalasatamaa. Onneksi näimme pari tuttua metroasemalla norkoilemassa, jotka olivat myös matkalla samaan paikkaan. Reitti sinne oli varsinainen sokkelo, taustalla hiekkaa ja kiviä.  Onnekseni valitsin jalassa mukavat New Rockit 20cm plattareiden sijaan, en olisi nyrjäyttämättä nilkkaa selvinnyt kivikon läpi perille.

Ensimmäistä bändiä emme siis ehtineet nähdä, mutta toisena esiintyi Katujen äänet, josta en ollut aikaisemmin kuullutkaan. En itse tästä yhtyeestä niinkään innostunut, täytyy myöntää. Pian meidän tulomme jälkeen Loistava Polku pääsikin aloittamaan.  Toki voi olettaa ettei äänentoisto ja muut olleet ihan samaa luokkaa kun baarikeikoilla, mutta keikka oli silti kiva kuunnella ja viihdyin hyvässä seurassa hyvien juomien kera paremmin kuin hyvin.


Keikan jälkeen jatkoimme Lepakkomieheen ja istuskelimme siellä pari kolme tuntia. Päivä oli lämmin ja kesäinen, hauskaa oli!
Olen myös iloinen siitä että nyt kun asustelen itsekin täällä Helsingissä pysyvästi saan nähdä Elinaakin useammin, tällaisia päiviä enemmän kiitos!
Mieheke siellä synaa soittelee :)

Katujen äänet&Loistava Polku lähtivät Helsingistä kiertueelle ja ovat nyt käyneet vetämässä keikat Tampereella ja Raahessa. Jos joku oululainen lukee niin tänään olis hyvää musiikkia tarjolla siellä. Viimeinen kiertueen mesta on siis Oulun Ykä Pub (en ole koskaan kuullutkaan, te paikalliset varmaan tiedätte :D) käykää kuuntelemassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti