sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Lontoo shoppailut


Yksinkertaistettuna ajattelin vain näyttää teille mitä ostin sen suurempia selittelemättä. Lontoo on ihana paikka tehdä ostoksia, suositteluni vielä jos en ole riittävästi hehkutellut aikaisemmissa Lontoo postauksissani ;)

Ensimmäisenä käsikoruni, molemmat löytyivät Camdenista. Niin kuin näkyy, toinen on Cyberdogin liikkeestä ja toinen ihanasta pikku kojusta jossa oli paljon hippityylisiä koruja, koristeita ja muita ja kauppa tuoksui suitsukkeille. Pidän paljon puisista koruista ja myös kesäisin hippityylistä. Koru on loistava asuste kesään.

Guessin rakastajana kartutin taas kokoelmaani yhdellä ihanalla korulla. Se on sievä ja yksinkertainen, sopii hyvin niin arki- kuin juhlakoruksikin.


Edulliset ja sievät sukkahousut Primarkilta


Mainitsin aiemmin ihanat Lontoon alusvaateliikkeet Oxford Streetillä. Sieltä tarttui tällainen ihana pitsinen ''pornokorsetti'', kuten kaverinikin tapaavat sanoa.


Disney rakastajana hullaannun myös Disney aiheisiin vaatteisiin. Tämä oli ihana valmiiksi kuluneen näköinen kevyt toppi, joka on täydellinen kuumana kesäpäivänä väljyytensä ja ohuen kankaansa vuoksi.
 Myöskin toinen Disney paita. Minni Hiiri on ihana!


Cyberdogin valkoinen t-paita. Olen viime aikoina yrittänyt ostaa valkoisia vaatteita koska ne tekevät jotenkin niin raikkaan näköiseksi. Ja tiedän, rintaliivit paistavat paidan läpi mutta menköön nyt tämän kerran :D
En usein mainitse tuotteiden hintoja, mutta mainittakoon että molemmat esittelemäni kengät maksoivat viisi puntaa, todella edulliset. Menimme erääseen ostoskeskukseen missä sai tuotteita jopa yhden punnan hintaan. Liikkeessä, josta ostin myös kenkäni, kaikki tuotteet maksoivat vain viisi puntaa.


Olen etsinyt kauan juuri tällaisia pitsiballeriinoja ja nämä ovat todella hyvät jalassa ja ihanat ja kaikkea muuta. En olisi voinut tehdä parempaa löytöä! Pitsiballeriinoista puheen ollen ostin tässä postauksessa esittelemieni tuotteiden lisäksi myös aivan ihanan pitsiboleron Lontoosta, aivan unohdin!


Ihana pitkään hankinnassa ollut pinkki verkkopaita löytyi sopuhintaan Camdenissa kierrellessä.Verkkopaidat ovat aina niin helpottavan monikäyttöisiä.

Cyberdogin pinkki minihamoinen. Leikkaus on muuten tosi pirtsakka ja hauska kun se ei ole symmetrinen. 


Tähän väliin mainittakoon että myös miehen tuliaiset ostin Cyberdogilta, mutta niitä en jaksa esitelläsen kummemmin. Sen sijaan tämä ihana jääkaappimagneetti ansaitsee tulla nähdyksi. Löysin sen pienestä turistipuodista ja ostin sen Thomakselle. Aika siirappista tiedän mutta silti <3

 Viimeiseksi säästin suosikkiostokseni, Cyberdogin mekkosen. Malli on mitä ihanin, en tiedä tuleeko se niin hyvin kuvasta ilmi kun pitäisi. Mekko on kuitenkin pussimainen ja vähän tuulipukukankaan tuntuista. Se on mukavan viileä ja löysä helmasta. Pimeässä vetoketju hohtaa, varma klubivaate!
 Mekko takaa

Siinäpä oli ostoksia esiteltynä. Lettipäätyttö jää tänne odottamaan kiertueelta saapuvaa miestään kotiin!

5 kommenttia:

 1. Itse löysin myös oman pinkin verkkopaitani Lontoosta, tosin en Camdenista, mutta silti :) Camden town on kyllä aivan ihana paikka, haluan sinne uudestaan shoppailemaan ja siellä ei ihan muutamalla kymmenellä punnalla pärjää, kun haluaa kaiken.

  VastaaPoista
 2. Oih, ihania ostoksia :) Tuli ihan kauhea halu päästä shoppailemaan :D

  VastaaPoista
 3. Tuo mekko sopii siulle ihanasti :>

  VastaaPoista
 4. Ihania nuo molemmat kenkäparit!:) Uskomattoman halpaa, pakko kyllä päästä joskus ittekkin Lontoossa käymään.^^ Euroopassa tuppaa muutenkin olemaan vähän tuollaisia erikoisempia ostareita, Sloveniassakin oli sellainen 7- kerroksinen kauppakeskus; mitä ylempään kerrokseen meni, sitä halvempaa siellä oli. Seittemän kerrosta kenkiä ja vaatteita oli melkoinen unelma siellä käydessä, pakko päästä uudestaankin! ^^

  VastaaPoista
 5. Black bird: Joo no aika monista tuotteista ainakin itse huomasin, että lähes samoilla hinnoilla löytyy sama tuote vaikka mistä. Ja ei pärjää pikku summilla, se on totta. Itseltäni tais palaa pelkästään Cyberdogin liikkeeseen 180 puntaa. :D

  Lady Satin: Kiitos! Se on siun lähdettävä kiertelemään kauppoja ;)

  Lightness: Kiitos :)

  Vivian: Oli kyllä ihan tajuttoman halpaa, jos siis osasi valita putiikkinsa oikein. Näkyi niitäkin missä oli ylihinnoiteltua. Kuulostaa kyllä ihanalta tuokin Slovenian kauppakeskus! :)

  VastaaPoista