perjantai 20. heinäkuuta 2012

Better Not To Joke

 Päätimme ihanan ystäväni Ritan kanssa viettää päivää kuvailun merkeissä. Joku sanoi joskus että kuvaaminen on vakavaa puuhaa, mutta ei näin ainakaan meillä. Se näkyy tosin myös kuvissa kun saimme päähämme mitä oudoimpia ajatuksia.


Olen viettänyt viime päivät vain kotona ollessa kaikessa rauhassa. Se sopii hyvin, sillä nyt loppukuusta menoa riittää kyllästymiseen saakka. Tänään lähden juurikin kohta tapaamaan ystävääni Nicoa keskustaan ja myöhemmin suuntaan Thomaksen kanssa Lintsille (jee!!) Nicoakaan en ole nähnyt aikoihin kun hän asustelee Jyväskylässä. Tuntuu että aina kaikki ihanat ihmiset asustelevat niin kovin kaukana. Huomenna tarkoitukseni olisi suunnata Synapsi klubille ja heti ensi viikolla odottaa risteily Tallinnaan ja rakas äitini ja veljeni tulevat vierailemaan Pohjois-Karjalasta. Saan ensi viikolla myös kaksi ystävääni Joensuusta vierailulle, joten nautin täysin siemauksin näistä Itäisen Suomen asukeista <3

Iloni jatkuu sillä myös mitä parhain toverini Julia (Keijuksi olen häntä kutsunut ehkä täällä bloginkin puolella) tulee ensi viikon sunnuntaina tänne. Olen tosi iloinen kun saan paljon seuraa, sillä olen nimittäin ypöillyt aika paljon muuttoni jälkeen. Ritakin oli tosi kiva piriste harmaaseen arkeen. Voin jopa sanoa odottavani syksyn tuloa ja koulua, tekemisen puute loppuu! 

 Rastat: Ritalta
Mekko: Cyberdog
Kengät: Iron Fist
Käsikorut: Cyberdog/Glitter
 ''hei kato siellä menee lentokone''
 Yleisesti ottaen elämässä menee tällä hetkellä tosi kivasti ja olen alkanut viihtyä Helsingissä varsin hyvin. Olin itse asiassa viikko sitten kyläilemässä Rääkkylässä ja Joensuussa mikä aiheutti pientä haikeutta ja ikävää, mutta todellisuudessa tunnen kuitenkin kotini olevan täällä. Nopeat muutokset vain saavat pään ihan pyörälle. Hymy ja nauru ovat kuitenkin herkässä ja silloin kaiken on oltava aika lailla kunnossa.

 Miulla on teille toinenkin asukuvaus samalta reissulta, mutta säästelen sitä vielä ainakin huomiseen. Voin kuitenkin paljastaa että eilen postiluukustani tipahti ihanainen pvc-mekkonen ja sitä aion teille seuraavassa postauksessani sitten enemmänkin hehkuttaa ja samaan syssyyn sitten synapsi klubin tunnelmat kertailla vielä bloginkin puolelle :)

 Jatkuva tukkakriisi painaa ja siksi nämäkin hiuslisäkkeet, jotka sain Ritalta lainaan kirjaimellisesti pelastivat päiväni. Vaikea valita pysyvää väriä otsatukkaankaan kun aina haluaa jotain uutta. Oma tukkanihan on normaali pitkä musta, mutta aina kaipailen sitä rastoitusta etenkin lähtiessäni johonkin. Suunnitelmissa olisi taas ottaa kuiturastoitus, mutta katsotaan nyt..

Rita: ''Hei mee tekee sellanen autoposetus tohon tompan auton eteen''
Julia: '' Joo ihan niinku kaikissa mainoksissa!''
Rita: ''höhöhö, tartteisit vielä pesusienen ja vettä''

Köh, niin mitä sanoin siitä vakavasta kuvailusta :'D Halpaa huvia, mutta jos siitä tulee iloiseksi niin mikä jottei!Tässäpä kuulumisia tältä erää.
Palataan asiaan rakkaat lukijani sitten uuden mekkosen esittelyn parissa..

8 kommenttia:

 1. En kestä kun oot niin söpö näissä kuvissa! <3 Hävettää kun ei olla ehditty näkemään, onneksi mulla vähenee työt nyt elokuussa niin pääsen kirmaamaan kesälaitumille enemmän sun kanssa. :)

  VastaaPoista
 2. Vau, mitä kuvia! Näytät ääreistä kauniilta näissä :)Ihan paras kuva on tuo lentsikka kuva :D

  VastaaPoista
 3. Oot niin ihanan pirteä ilmestys blogimaailmassa! :D

  VastaaPoista
 4. Tuituitui kun vaimoke ollut taas niin nättinä<3 Alemmuuskompleksi. Ja ihanan pirtsakkaita kuvia! Mukavaa vaihtelua :)

  VastaaPoista
 5. Sie oot tosi kaunis nuissa kuvissa ^^ Pakko kyllä myöntää, viimeiset kuvat pistivät hymyilyttämään, ihania :D

  VastaaPoista
 6. Jenni: Nähdään heti kun siulle sopii mie oon itekin tän loppukuun aika kiireinen mutta elokuussa aika lailla joutavana kaikkeen kivaan mitä nyt keksitäänkin! :)

  Lady Satin: Kiitos paljon! Joo pieni ihminen innostuu pienistä asioista ;D

  Margheit: Voi kiitos, tuollainen kommentti pistää hymyilyttää :)

  Lightness: Kiitos ihanainen! <3

  Vivian: Isosti kiitoksia :'>

  VastaaPoista
 7. Oot aina niin söpö pinkkikeijukainen :')

  VastaaPoista