sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Dead Souls Gathering klubeilutSöpistelyä parvekkeella

Jennin kanssa päätimme lähteä klubeilemaan ja sovimme tapahtumaan menosta jo aikaa sitten. Molempien heikko rahatilanne meinasi pilata koko reissun, mutta onneksi lopulta pääsimme lähtemään ja näin jälkeenpäin ajateltuna, onneksi pääsimme!


Laittautumassa klubia varten. tavarat köh, vähän levällään.
Jonkinnäköinen kuva meikista. Tosin kulmakarvat eivät vielä kovin huolitellut mutta harvoin tulee laitettua mitään päivän meikistä niin onpa nyt kerrankin. Aika itselleni klassiset violettisävytteiset.

Jenniseni kauniina istuskelee sohvallamme. :)  Niin ja näkyyhän tässä vähän kämppäämmekin. Olen luvannut tehdä kämppäpostauksen mutta se on vähän venynyt..lupaan toteuttaa sen mahdollisimman pian!

Virojuominkeja. Tuli tosiaan haettua se neljää lavaa sieltä juotavaa, säästääpähän jonkun euron (tai aika montakin!) tällä tavalla. Crowmoor on ykkösmieto itselleni!

Mekko: Lip Service, Second hand
Kengät: Iron Fist
Laukku: Guess
Valitsin asukseni ihan simppelin kivan mekkosen, oli kuitenkin tajuttoman kuuma ja nihkeä olo hyi. Harvoin sitä enää nykyään jaksaa laittaa korsettia, on liian mukavuudenhaluinen ihminen! :D Jennikin tokaisi miettiessäni asua että ''korsetti on sitten poissuljettu vaihtoehto, en halua kattoa kun pyörryt siellä klubilla''

Klubilla tarjousdrinksut
Tanssahdeltiin parin kolmen kappaleen verran klubilla ollessamme. Jo saapuessamme puoli yhdentoista maissa porukkaa oli ihan kivasti paikalla ja moikkailin parit tutut naamat lähestulkoon heti. Uutukainen klubi (joka siis järjestettiin prkl:een alakerrassa) oli mielestäni ihan kiva paitsi tunnetusti musiikki soi ihan liian kovalla ja piti huutaa jos halusi jutella yhtään mitään ja istumatilaa oli liian vähän. Musiikki oli kuitenkin ihan kivaa, olisi ehkä voinut olla omaan makuuni tosin parempaakin.

Oli ihanaa saada Jennikin ensimmäistä kertaa mukaan klubittelemaan. Valitteli kovasti tarvitsevansa irtiottoa arjesta ja sen myös sai! Jatkuva juoruilu, kikattelu ja jorailut tanssilattialla olivat itsellenikin kiva piriste taas pitkästä aikaa. Olen tosin viime aikoina nauttinut turvallisesta arjesta kotona ihan mielettömän paljon.

Oli kyllä ihan tosi kiva tyttöjen ilta, hyvin ilman miehiäkin pärjättiin ;D Itse asiassa ensimmäinen kerta kun jonnekin goottiklubille suuntaan ilman Thomasta, kun kuitenkin saman katon alla asuessa tulee yleensä yhdessä lähdettyä. Pojilla sattui olemaan keikka Lappeenrannassa, joten siitä johtuen lähdettiin ihan tyttöporukalla liikenteeseen. Tällaisia iltoja lisää, oli hubaa. Ja kaiken kruunasi kun sain väsyneen miehen aamuyöllä kotiin viereen. Raukka oli kolmen tunnin ajomatkan jälkeen ihan kuollut ja tyytyväisenä nukahdettiin sitten vierekkäin :>

Tällä hetkellä vietän kivaa aikaa rakkaan Julian kanssa täällä Kulosaaressa ja nyt jatkukoot meidän omat erikoistakin erikoisemmat keskustelut!

4 kommenttia:

 1. Tuo sun mekko on kyllä ihan ylikiva. ^__^

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä, että Crowmore on ehdottomasti paras mietojuoma :)

  VastaaPoista
 3. Mulla oli niin kivaa, ja tiekkö ei edes yhtään harmita että hukkasin sen mun Millenium Moon-hupparin! :D Se jo kertoo aika paljon siitä että oli paras ilta pitkään aikaan. <3

  VastaaPoista
 4. mellikatti: Kiitos :>

  Lady Satin: Joo, nykyään en paljon muita juokaan! :)

  Jenni: Oli kyllä huippukivaa uudestaan taas joskus <3

  VastaaPoista