keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Korkeasaareen koko päiväksi!

pakollinen omg ilme

Ihanainen Melissa tuli ilahduttamaan Helsinkiin harmaata arkeani. Extempore ideat on aina toimineet meillä, Melissan yöksi tulokin oli vain hetken päähänpisto kuten myös Korkeasaari reissumme. Ehdotin vain aamulla heräiltyämme että eiköhän lähdetä, ja sitten lähdettiin. Sää suosi ja oli lämmintä. Asunnolta Kulosaaresta on mukavan lyhyt kävelymatka, piti kuitenkin laittaa hyvät kävelykengät jalkaan. Reipastelu kivassa säässä oli kuitenkin tosi virkistävää pitkästä aikaa ja pitäähän joka vuosi pakollinen reissu eläintarhaan tehdä.


Älyvapaat ilmeet ja jutut lentelivät pitkin päivää ja pitkästä aikaa oli tosi reipas ja rentoutunut olo


Nähtiin paljon aivan ihania pörröisiä suloisuuksia. Taaskin huono tuuri auringon ja kuumuuden vuoksi kun osa eläimistä ei juuri näyttäytynyt, mutta katseltavaa riitti. Varsin nerokasta miten hyvän lenkin saa tehtyä siinä samalla katsellessa.Melissan mielipide käärmeistä oli aina ''voi tuituitui kun on söpö ja ihana'' Itse lähinnä irvistelin ja koin inhoa. En pidä laisinkaan matelijoista, korkeintaan lasin takana niitä voi katsella.


Ötököitä ja matelijoita katselemassa. Naureskeltiin Thomaksen kanssa kun näytän tässä kuvassa aivan kun olisin raskaana ties miten monennella kuulla :'D Paita on muuten aivan ihanan vilpoinen kuumalla säällä!


Pysähdyimme välillä syömään jäätelöä joka on aivan suolaisen hintaista ja vaihtoehtoja niukasti, mutta kun se kesään kuuluu ja sitä mieli tekee niin se ei auta kun vain maksaa ja nautiskella sitten koko rahan edestä.
Riikinkukko oli saanut pienen poikasen joka tallusteli  emonsa perässä kaiken aikaa. Lutuinen!


Olen jo näääääin iso!


Oli muuten Korkeasaaressa tosi hienosti hiekasta veistettyjä teoksia. Tässäkin kuvassa yksi esimerkki. Vieressä oli lapsia varten hiekkakasa niin että hekin voivat tehdä omat taideteoksensa ;)

Kierroksen lopussa ihastelimme vielä pikkuisia alppivuohen poikasia. Oli tosi mukavaa viettää rakkaan ystävän kanssa aikaa touhuten jotain samalla hyödyllistä mistä tulee henkisestikin hyvä olo sen ainaisen rellestämisen tai kaupungilla shoppailun sijaan. Tai ainakin itselleni tulee aina hyvä omatunto jos on liikkunut päivän aikana paljon. :)

Toivottavasti kaikki te lukijatkin nautitte kesäpäivistä :>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti