sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

''Maailmani pvc:stä tehty..''

 Mekko: Lip Service, Second hand
Verkkosukkahousut: Cybershop
Kengät: Pleaser, Second hand
Laukku: Kirppari
Korut: Glitter, Cyberdog


Kirjoitukseni pointti oli siis tosiaan hehkuttaa tätä ihanaista Lip Servicen pvc mekkoa, joka tipahti postiluukustani torstaina juuri sopivasti  Synapsi klubille.Säästyin tämän avulla sen suuremmalta vaatekriisiltä. Olin jo valmistautunut mylläämään koko vaatekaappini ympäri löytääkseni jotain kivaa päällepantavaa. Mekon pituus on juuri passeli; edestä melko lyhyt (pidän lyhyestä helmasta niin mekoissa kuin hameissakin) mutta takaa hieman pidempi ettei tarvitse pelätä kyykistyessä takamuksen vilkkumista! Kiitokset vielä Iinalle kaupoista!


Niskalenkkikiinnitys on myös kiva juttu sillä nyt selkä jää enemmän näkyviin ja keijutatuointikin pääsee esittäytymään. Huonosti vaan juuri tässä kuvassa olen väärä puoli kameraan päin.

Soljet toimivat kivoina yksityiskohtina mekon takaosassa, muutenhan mekko on leikkausta lukuunottamatta aika simppeli. Kiva kuitenkin että on jotain pientä ekstraa vaikka en muuten sen suuremmista remeleistä välitäkään.

Niin tosiaan, eilen oltiin Synapsissa. Erinäisistä selkkauksista johtuen pääsimme paikalle vasta 12 maissa, olisin itse halunnut ehtiä aikaisemmin. Saapuessamme paikka oli jo täynnä tuttuja kasvoja ja tanssilattialla pyörähteli ihmisiä. Klubilla soi hyvää musiikkia ja nautin täysin siemauksin siellä olosta.

2 kommenttia: