tiistai 28. elokuuta 2012

Iloa pienestä


Tänään kotiin tullessani huomasin saapumisilmoituksen, jonka tiesin etukäteen tulleen äidiltäni joka lupasi postittaa sinne unohtuneen pelin. Paketti toi kuitenkin mukanaan paljon enemmänkin hyvää mieltä ja hymyä. Sinne oli nimittäin laitettu mukaan kaikkea muutakin.. ;)

 Lemmentee on varmaankin tuliainen Kuusamon seudulta, jossa vanhempani kävivät kesälomareissulla. Juon paljon teetä eikä erilaisia voi olla koskaan liikaa! Lisäksi suloiset sydäntikkarit.


Rääkkylän ruisleipää ja itsetehtyjä mustikkamuffinsseja. Rakastan tuota leipää ja kaikkia itsetehtyjä leivonnaisia, kaupan kökkäreleivonnaiset ei oo mistään kotoisin ;)


Paketti lähetettiin pikana, koska mukana tuli myöskin pihasta poimittuja metsämustikoita. Yhden päivän toimituksella ne olivat säilyneet tosi hyvin ja näyttävät hyviltä. Teenkin niistä heti tänään Mamman marjapiirakan :-)


Toinenkin tuliainen Kuusamosta, nimittäin ihana Guessin pitkähihainen. Olenkin kaivannut peruspaitoja kaappiin ja tämä oli täydellinen ja vielä juuri sopivan kokoinenkin.

 Tämännäköinen paita on, se on tosi tyköistuva, mutta kuitenkin venyy ja on näin tosi mukavantuntuinen päällä.
 Jos paidassa on tähän tyyliin selkä avonainen, en voi muuta kuin rakastaa. Kuva on valitettavasti epäselvä kun kamera päätti lopettaa yhteistyön ja menetin hermoni tarkennuksen kanssa. Varmaankin kuitenkin saa ideasta selvää.


Kun näin pussin jossa osa tavaroista oli, hymy tuli huulille. Pitäjän pirtti on lapsuudesta saakka ollut miulle tuttu. Pienenä olin aina vanhempieni mukana Lapin reissuilla ja aina täytyi pysähtyä kyseisessä liikkeessä. Aloin tässä kirjoittaessa ikävöimään niitä reissuja, niissä on sitä jotain ehkä juuri muodostuneiden perinteiden vuoksi.


Toinenkin mukava yllätys, nimittäin Tiialta ostetut korkokengätkin saapuivat samaan syssyyn. Koko oli oikea ja kengät tuntuivat mukavalta jalassa. Tulevat varmasti olemaan peruskenkien käyttölistan kärjessä.

3 kommenttia:

 1. Jotenkin ihana postaus. Anteeksi olen outo. : --)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Tästä tuli jotenkin aika maanläheinen postaus :-)

   Poista
 2. Hih, sopinee minulle siis mainiosti. Olen nimittäin aika ruohonjuuritasolla itsekin. : --)

  VastaaPoista