maanantai 3. syyskuuta 2012

Ask Me Anything150 lukijan raja otti ja ylittyi vähän aikaa sitten ja kyllä se vaan hymyilyttää. Tosi kiva että teitä on jo näin monta.
Haluaisin tehdä laajempaa kysymyspostausta ja siitä syystä haluaisin että te kaikki lukijani (myös anonyymit) esittäisitte kysymyksiä. Mitä tahansa mitä haluatte tietää. Vastailen mielelläni kaikkiin kysymyksiinne. Kysymyksiä ei tarvitse laittaa julkisesti kommenttiboksiin jos ei halua vaan niitä voi myös lähettää osoitteeseen bleedingsister@gmail.com tai ihan mihin vaan mistä miut nyt tiedätte/löydätte.
Voi myös esittää postaustoiveita jos haluaa. Käyn kysymykset ja postausehdotukset läpi ja höpöttelen teille niistä sitten täällä blogin puolella :)

I've just achieved having 150 readers in my blog and it sure feels nice. It's glad to have so many of you on board.
I would like to do a more in-depth Q/A-post and would like you readers to post questions of anything you would like to know about. You can either comment or send e-mail to bleedingsister@gmail.com. You can also make suggestions on future posting topics. I will read all of your questions and comments and post about them later on in my blog :)

3 kommenttia:

  1. Vieläkö maistuu Levine? ;)

    VastaaPoista
  2. Suurin saavutuksesi? Miten pidät itsesi terveenä ja kunnossa? Lempiherkkusi? Aiotko ottaa tatuointia? Mitä toivot tulevaisuudeltasi?

    VastaaPoista
  3. Monta vuotta olet? Mitä tai missä opiskelet? Mihin ammattiin haluaisit tulevaisuudessa? :)

    VastaaPoista