maanantai 17. syyskuuta 2012

Klub Kalma outfit


Shirt: Morticia
Corset: Backstreet
Jacket: Seppälä
Skirt: Morticia
Boots: Pleaser, Second hand
Bag: Second hand
Necklace: Bijou Brigitte

Viime perjantaina tepastelin ensimmäistä kertaa kohti Klub Kalmaa ja kylmä tuuli ja syksyinen olo saivat päätymään pitkään hameeseen. Voin paljastaa omaksi ja varmaan monen muunkin kauhuksi että tämä on ainoa pitkä hame, jonka omistan. Tarkoituksena on ollut hankkia useampia mutta eh, syyksi voisi sanoa että kun en niitä kovin usein käytä niin jotenkin se ostaminenkin aina jää kun ei tunnu niin omalta verrattuna lyhykäisempiin hameisiin ja mekkoihin.

Noh, joka tapauksessa tämännäköisenä siellä tanssahtelin parin kappaleen verran Curen tahtiin ja vaihdoin kuulumiset tuttavien kanssa. Parasta illassa oli ehdottomasti loistokas musiikki, mutta paikka ei niinkään ollut mielestäni kovin kummoinen. Voisi sanoa iltaman olleen aika perinteinen, ilman sen suurempia kommervenkkejä. Useimmiten tällainen tunnelma jääkin klubi-illoista; ''ihan okei, mutta ei mitään uskomattoman hohdokasta''

Loppuun vielä kamerasta löytynyt kuva paluumatkalta. :'D Vettä satoi kaatamalla lähtiessämme klubilta Thomaksen kanssa ja kastuimme läpimäriksi. Uitettu koira ja sadface.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti