maanantai 24. syyskuuta 2012

Neptunot ja perjantai


Piiitkästä aikaa suunnistin perjantai-iltana Sallan luokse istumaan iltaa tyttöjen kesken! Iltaan sisältyi lähinnä paljon tyttömäistä rupattelua, Sinkkuelämää ja viiniä. Ulostauduttiin jopa yksille Töölön lähikuppilaankin! ;)
En sen kummemmin jaksanut laittautua vaan lähdin köpöttelemään kohti Töölöä samoissa varustuksissa, joissa olin aamulla istuskellut koulun penkillä.  Olin ostanut edellisenä päivänä uutukaiset ja ihanaiset New Rockin Neptunot, joten tottakai niillä täytyi päästä koekävelemään.Olivat kyllä mukavat jalassa ja tulevat olemaan kovassa käytössä!

Ennen Sallalle menoa Elina kävi täällä tervehtimässä koiranpentutulokasta ja vaihdettiin samalla pitkästä aikaa kuulumiset. Tykkäsin kyllä tästä perjantaista!


Jacket: Seppälä
Scarf: Backstreet
Skirt: Lip Service
Tights: Seppälä/Cybershop
Shoes: New Rock, Click Shoes
Headband: Glitter
Bag: Guess


Rakkauskenkulit <3Vakkariani Luna Negra punkkua ei löytynyt Kampin Alkosta, joten myyjä sitten suositteli vastaavaa Tocornalia. Myöskin Chileläinen ja samoista rypäleistä kuulema, kuin Luna Negrakin. Tykkäsin kyllä tästäkin, mutta pullon ulkonäkö nyt oli aika plääh jos sitä saa arvostella ;)

Herkuttelua illan lomassa
Miulla on huomenna vapaapäivä, kivaa loppuviikkoa kaikille lukijoilleni! <3

2 kommenttia:

  1. Töölössä kannattaa ehdottomasti käydä Café Tin Tin Tangossa, jos se ei nyt siis sattunut olemaan just se lähikuppila. Aivan mahtava ja ihana kodikas paikka. ^^

    VastaaPoista
  2. Ei ollut se, en edes muista kuppilaa jossa käytiin. Täytyy laittaa tuo paikka korvan taakse :)

    VastaaPoista