tiistai 18. syyskuuta 2012

This Is Where We Live Part 2

Asuntoesittelyn toinen ja viimoinen osa. Tässä esittelen eteisen, keittiön, wc:n, Thomaksen synahuoneen sekä makuuhuoneen. Jos haluatte lukea/nähdä tarkemmin jostain niin ehdotelkaa ihmeessä. Tässä linkki asuntoesittelyn ensimmäiseen osaan jos joku sen on missannut:
This Is Where We Live Part 1

The second and last part of my apartment showcase. Here I'll introduce you to our front hall, kitchen, bathroom, my boyfriends synthesizer room and our bedroom. If you want to read/see more of something please make a suggestion. Up in the finnish text is the link to the first part of my home introduction in case someone has not yet seen it.


Front Hall
Bathroom


 

Kitchen


Synthesizer RoomBedroom

12 kommenttia:

 1. Magee musta pyykkikone! Ja aika hienot kaakelit teillä kylppärissä, toi antiikin neitonen on aika hauska yksityiskohta jos oli vielä valmiina siinä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo neitonen koreili valmiina kaakeleissa, on kyl ihan kiva vaikka alkuun olin kahden vaiheilla sen suhteen että tykkäänkö nyt vai enkö siitä :D

   Poista
 2. Myy nua syntikat!!!! O.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehen syntikat, ei niitä niin vain myydä ;')

   Poista
 3. ei hitsit teillä on kyllä huikeen näköne kämppä! tykkään :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Niitä riittää, rötköttävät joka paikassa ja ovat vaarassa joutua Lily pennun hampaisiin ;')

   Poista
 5. Eipä tarvitse miettiä, mikä on lempiväri... Haluaisin tulola tekemään ryöstöretken kenkähyllyillesi, mutta pitänee vain keskittyä huuto.netin penkomiseen. Mutta ihanan näköinen kämppä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika selkeästi tuolta nuo lempparivärit näkyvät. Kiitoksia :-)

   Poista
 6. Missäs miehen tavarat:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei miun mies mitään äijäkamoja keräile. Varmaan ainakin puolet sisustuskamoista on sen. Lisäks koko synahuone ja sen sisältö on miehen ja tietenkin myös kaikki cd:t,pelikoneet ja muut elektroniikkavermeet :-)

   Poista