tiistai 11. syyskuuta 2012

Tuesday's gray and Wednesday too


Arkisuuslookki
Jacket: One Way
Top: H&M
Dress:Seppälä
Ankle boots: Second Hand
Bag: Backstreet

Voisi todellakin todeta että kun nousee väärällä jalalla sängystä, seuraa surkeiden sattumusten sarja ja päivä todellakin näyttää vain ja ainoastaan harmaan puolensa. Siltä ulkonakin on sään puolesta näyttänyt koko päivän. Tällaisina hetkinä laittautuminen tuntuu pakkopullalta, niinpä sen jättää suosiolla väliin ja kulkee omiin ajatuksiin ja turvamekkoonsa kietoutuneena. On vain yksinkertaisesti päiviä että niinkin pieni asia kun varpaan iskeminen pöydän kulmaan tuntuu pahimmalta vastaiskulta pitkään aikaan kun maailma on muutenkin mätä ja mikään ei luonnistu.

Onneksi voi turvautua tuttuun sananlaskuun ''Jokaisella pilvellä on hopeareunukset'' ja todeta että tässä päivässä on jotain hyvääkin; saimme nimittäin tiedon koiranpennustamme, jonka pitäisi saapua viikonloppuna. 

Kuvia jälleen napsi ihanainen Salla :)

Yleisesti suunnitelmista, että olen nyt suunnitellut kipsuttelevani perjantaina Klub Kalmaan nautiskelemaan Cure setistä ja varmasti aina yhtä virkeänä heti seuraavana päivänä kutsuisi Syn/\psi, mikäli koiruus saapuu vasta sunnuntaina eikä jo lauantaina. Sieltä voi sitten bongailla ja tulla jutustelemaankin mieluusti!
Hiphei, pitää ryhdistäytyä ja yrittää nostaa positiivisia ajatuksia pintaan ja siirtää kaikki negatiiviset hus pois. Helpommin sanottu kun tehty! Täytynee testata tuttua vinkkiä ''Hyvä ruoka, parempi mieli'', ja koittaa selviytyä arjen myllerryksestä perjantaita odotellessa. :)

4 kommenttia: