sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Ilmoitusasiaa ja syyslomaa

Vaikka blogi on viettänyt hiljaiseloa viimeisen viikon, en ole suinkaan unohtanut teitä! Heti palattuani syyslomareissulta tein suuren suurta inventaariota. Lopputuloksensa vino pino jos toinenkin kaikennäköistä goottivermettä valmiina lähdössä uusiin koteihin. Päätin etten jaksa laittaa niitä ainakaan heti goottikirppikselle, joten annan aluksi kaikille lukijoilleni mahdollisuuden ostaa tuotteita pois. Mie totta vie inhoan jatkuvaa tuotteiden mittailua ja suuria selostuksia, joita goottikirppiksellä saa aina sanella. Puhumattakaan sääntöpaljoudesta, joten toivoisin että homma sujuisi sutjakammin tätä kautta. Ainakin näin oli viimeksi kun tätä kautta tavaraa möin. Pinoissa sisustustavaraa, kenkiä ja vaatteita peruskamoista lippariin. Huomenna taikka ylihuomenna tyrkkäsen ne tänne näkyviin, nopeat syövät hitaat :)

Syyslomani sujui vallan mainiosti, ehkäpä isoin yksittäinen iloa ja helpotusta tuottava asia lienee se että sain ajettua inssin - hyväksytyin tuloksin. Jipii! :D Lomasta virkistyneenä ja innostuneena päätin myös aloittaa terveellisemmän ruokavalion, koska viime aikoina on ihan hävettänyt kaiken sen roskaruoan paljous. En voi käsittää miten vaikeaa voi olla kieltäytyä kaikesta hyvästä. Noh, ehkäpä tässä on nyt hyvä sauma parantaa tapoja!

Kuvasaldoa syyslomastaJulius tekee tuttavuutta Lilyyn

Lily oli mukana Joensuussa syysloman vietossa ja pääsi isoveljeni luokse kyläilemään. Talossa asustelevien kissojen reaktiot olivat kyllä näkemisen arvoisia. Julius,Iivo ja meidän Lilymme olivat vallan hurmaava kolmikko, vaikkakin rauhallinen Iivo pysytteli suosiolla kaukana tästä pelottavasta ja karmivasta koiruliinista ;)


Testasimme Lilyn ensimmäistä villapaitaa. Raukka tärisee jo nyt välillä ulkona niin, että villapaita on varmasti mainio pakkasten tullessa. Kuva näpsäisty Rääkkylästä kun Lily vieraili ''mummolassa'' ;)

Ja tässä vaiheessa voinee hehkuttaa, että kyllä äidin tekemä ruoka on maailman parasta. Saimme Thomaksen kanssa mahamme täyteen!

Aurajuustolohi

Makaronisalaatti; fetaa, hernemaissisekoitusta, tuorekurkkua,suolakurkkua,vihersipulia ja kastikkeessa majoneesia ja sinaappia. Kannattaa kokeilla salaattia ilman kinkkua, omaan makuun ainakin paljon parempaa! :)

Perinteisiä karjalanpiiakoita ja munavoita


Jokainen ilta vietettiin kynttilöiden valossa, tai nauttien takkatulesta. Syksyvihaajakin (viitaten itseeni (; ) löytää synkkyydestä jotain tunnelmallista, lämpöistä ja ihanaa! :)

8 kommenttia:

 1. Ei saa laittaa tollasia kuvia RUOASTA ihmisten nähtäville.. *___*

  VastaaPoista
 2. voi että kun pieni koiravauva on niin suloinen! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on. Nytkin tuhisee tässä vieressä <3

   Poista
 3. Ihana pikkukoira ja kisuli! <3
  http://tiiach.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on ne, miellyttävää katsella aina eläinten ensikohtaamisia ja reaktioita. Sillon ne vasta lutusia olikin! :)

   Poista
 4. Onnea inssistä! Se on aina niin ihanan "kuumottava" tilanne... Ps. Alfa Romeo on just hyvä auto! :D

  Niin sulosia nuo karvapallerot. *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On se joo, inhottavaa ajaa niin että joku hönkii merkitsevin silmin niskaan :D Ja Alfa on kiva, harmi vaan et toi meidän Alfa on koko ajan rikki ja saa laittaa uusiin remontteihin :(

   Poista