perjantai 12. lokakuuta 2012

Let's party tonight


Dress: Lip Service, Second hand


Tämännäköisenä liikuin pari viikkoa sitten Joensuun yöelämässä. Oltiin juhlimassa entisen koulukaverin Sennin synttäreitä. Oli mukavaa tavata pitkästä aikaa vanhoja tuttuja, palasi paljon hyviä muistoja pintaan Joensuussa asumisajalta. Valitettavasti omalta osaltani baareilut jäi vaan lyhyeen kun aikaisin aamulla täytyi herätä kauppoja kiertelemään. Voisinkin seuraavassa postauksessa esitellä viime aikaisia ostoksia, niitä on jokunen kertynyt. 


Tällä kertaa sain omaa lemppari punaviiniäkin, pullon etikettikin on muuten tosi ihanannäköinen! Olen monta kertaa harmitellut kun aina alkossa kierrellessäni juurikin tämä viini tuntuu olevan lopussa tai sitä ei ollenkaan ole kyseisessä myymälässä. Tämä viini on edullinen ja ei laisinkaan makea, en voi sietää makeaa viiniä. Phyih!

omaa kivaa boolimaljan kanssa!
Toverini Sallan ilme kertoo: ''mitä v...tä toi julia taas selittää'' Hauskaa oli <3

''Why do all the best girls never look like whores
They have friends to talk to and hold on to
And why do all the best girls never fuck it up''
Tänään vaihteeksi sitten Helsingin yöelämään rakkaan Ronjan seurassa. Olen tuntenut viime päivät oloni yliväsyneeksi ja kipeäksi, kuitenkaan kuumetta ei ole ilmaantunut. Olo on silti kaiken aikaa kuin puulla päähän lyöty, ajatuksetkin ovat katkonaisia ja siksi vaikea saada tästäkään tekstistä taas mitään aikaiseksi. Yritän seuraavan kerran saada jotain kattavampaa kertoilua viimeaikaisista tapahtumista. Mukavaa viikonloppua ja alkavaa lomaa niille kaikille, jotka nyt syyslomaa pääsivät viettämään. :>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti