torstai 22. marraskuuta 2012

Girls Night Out

Sua tarvitsen, sydänystäväksi aaaaaikuisen naisen!


Jori ja Jenni saapuivat eilen luoksemme istumaan iltaa mukavissa merkeissä, nimittäin ajatuksena oli pelata Carcassonne lautapeliä, ja näin tehtiin! Olen itse pelannut peliä usein ja pidän siitä etenkin sen luovuuden vuoksi. Jokaisella pelikerralla syntyy ihan oma erinäköinen maailmansa.

Me tytöt sitten päätimme jatkaa iltaa lähtemällä keskustan suuntaan kohti Clun Vaticania.Sitä ennen Jenni laittoi tukkani kivasti korkealle nutturalle. Tykkäsin siitä kyllä tositosipaljon, Pikku Myy tukkanen teki oikein söpön kokonaiskuvan ;) Tämän naikkosen kanssa on kyllä aina yhtä hauskaa lähteä ulkoilemaan ;)
Pikku Lilykin halusi osallistua peliin (lue= hajoittaa koko pelilaudan ja purra kaikki nappulat) ja voi sitä turhautuneisuutta kun sen ei annettu tulla mukaan. Jääkarhun poikasen täytyisi aina olla huomion keskipisteenä vailla mitään sääntöjä ja rajoituksia tekemisistä ;')

''WUHUU MÄ VOITIN!''

Vatican varmastikin jakaa mielipiteitä, mutta itse tykkään paikasta huikean paljon. Paikka on kuin oma maailmansa, muista kuppiloista poikkeava. Värit, sisustus ja yleinen tunnelma ovat kaikki omaa luokkaansa ja sohvilla istuminen on varsin makoisaa. On myöskin mukavaa kun musiikki on vähän perusbaareista poikkeavaa erikoisempaa menojytkettä. Tanssijalkakin alkoi vipattamaan, mutta paikka oli sen verran hiljainen että hillitsimme itsemme emmekä menneet jorailemaan tyhjälle tanssilattialle. :D
Pissiksii! Me ollaan ihkui ja nuorii. Höhöhö tosi truu ja köhköh kun tämä touhu on helvetin vakavaa ;) Eräät tahot kun tätä ''kuka on minkäkin tyylinen'' asiaa tykkäävät päivitellä ja ottaa omaksi tehtäväkseen siihen ottaa kantaa  :D

Toivoimme saavamme lempidrinkkiämme Sinistä enkeliä, mutta valitettavasti tämä ulkomaalainen baarimikko ei tuntenut juomaa. Hän ehdotto tilalle 'Blue Lagoonia' ja voi että se oli hyvää. Menkää ihmessä kokeilemaan jos ette ole maistaneet. Ainakin me Sinisen enkelin ystävät pidimme juomasörsselistä kovasti, kuitenkin se oli niin makea että yksi oli ehdoton maksimi! Oli kyllä tosi mukava ilta rentoutumisen merkeissä, irtiotto oli enemmän kuin tervetullut!

Lopuksi vielä naisellisuus Cosmopolitanit!

10 kommenttia:

 1. "Kaiken me jaamme, toisiamme tukekaamme..!" ;> Ihania hetkiä seuran, tekemisien ja herkkujen puolesta, todellakin onnistunut ilta. <3 Vielä kun olisi vaan päässyt tanssimaan Vaticanissa niiden musiikkien tahtiin! Ehkä ensikerralla sitten, varmasti on näitä illanviettoja vielä monta tulossa. ;)

  VastaaPoista
 2. Pitää kyllä testata tuo Blue Lagoon tässä joku päivä, kun jäi noista Halloween-juhlista curacao-likööriäkin jämät. :D Satunnaiset illanvietot on ihania, itsellä tiedossa ilmeisesti karaokeilta tulevalla viikolla. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuulostaa hyvältä, itse en tosin laulaisi tällä äänellä karaokea mistään hinnasta :-D

   Poista
 3. Kuulostaa extra ihanalta illalta :)Tuollai sitä kuuluukin välillä irrotella kavereiden kanssa! :)

  VastaaPoista
 4. Heiiii hienoa kun ihmiset juo drinkkejä! Tämä ravintola-alan ammattilainen infoaapi nyt tuota sun valintaasi. :)

  Sininen enkeli tehdään useassa paikassa väärin, eli juurikin Blue Lagoonina. Eroa kun näillä on ainoastaan siihen laitettava likööri. Sprite ja vodka löytyy molemmista. Sinäänsä tökeröä, koska Sininen enkeli on tunnettu drinkki joka pitäisi kuulua kyllä jokaisen baarimikon yleissivistyksen piiriin.

  Siniseen enkeliin tulee nimestään harhaanjohtavasti lilan väristä Parfait Amouria, Lagooniin sinisen väristä Blue Curacaoa. Siksi nämä menee usealla sekaisin.. :)

  Onhan niillä vähän makueroa, mutta molemmat on sitruspohjaisia liköörejä joten muistuttaa myös toisiaan. Parfait on ns "fantasialikööri", jossa makua antaa ruusun terälehdet, orvokki, vanilja ja manteli kun taas curacaossa on liotettu Curacaon saarella kasvavien sitruspuiden hedelmien kuoria ja son värjätty yleensä siksi siniseksi. Parfait on vähän makeampaa mun suuhuni.

  Ens kerralla jos ei sinistä enkeliä osata tehdä niin sanot "vodkaa,parfaitia ja spriteä". Rohkeasti suosittelen tietty kokeilemaan kaikkea muutakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, joisin useamminkin jos ne eivät vaan olisi niin suolaisen hintaisia. Aina kun on mahdollista niin herkuttelen drinkeillä ;)
   Joo, baarimikko yrittikin englanniksi kysyä että tarkoitammeko Blue Lagoonia ja yritin selittää että se on eri juttu. Yritti kysyä mitä Siniseen enkeliin sitten tulee, mutta enhän minä nimiä muistanut ja olen maistanut siitäkin varmaan ainakin kahta eri versiota. Mutta tuo oli ihan positiivinen uusi tuttavuus drinkkinä, tulee varmasti otettua toistekin, on se vielä niin upeannäköinenkin! :-)

   Poista