lauantai 3. marraskuuta 2012

Truly Black Is Back


Totaalinen kyllästys shokkiväreihin - ainakin hetkeksi. Kokomusta on itselleni paluu menneisyyteen, sillä muutama vuosi taaksepäin truu metallisti aikoina tukka oli NIIIN musta kun vain voi olla ja pandamerkit korostivat tätä hienonhienoa kokonaisuutta, johon kietoutuivat myös kilon painavat killutinpöksyt ja piikkikaulapannat. Vannoin etten palaisi enää mustaan mutta kuinkas kävikään :D No mutta, tällä hetkellä olen enemmän kuin tyytyväinen tukkaani ja voisin kuvitella tätä pidempiaikuiseksi muutokseksi, tai no mistä sitä tietää. Herkkä kuontalo ei välttämättä kestä enää vaalennusaineita, ainahan voi feikata niillä värikkäillä feikkiotsatukilla (ilmeisesti ainakin cybershop myy). Jos jollain on niistä kokemusta, kertokaa :)
Shirt: Seppälä
Skirt: Seppälä
Necklace: GlitterKertokaa mielipiteenne tukasta, oliko tämä positiivinen muutos vai olisiko kannattanut pysytellä shokkiväreihin kietoutuneena? 

6 kommenttia:

 1. Positiivinen muutos! Peukut täältä :)

  VastaaPoista
 2. Shokkivärit tietysti piristävät mukavasti, mutta kokomusta näyttää siistimmältä. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Sen takia alunperin päädyinkin kokomustaan kun halusin jollakin tapaa siistimmän ulkomuodon :)

   Poista
 3. ne otsikset on tekokuitua ja aika muovisen näköisiä :/ Kannattaa jos sellaisen ostat niin talkata se, se hillitsee muovimaista kiiltoa ja otsis on paljon luonnolisemman näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,täytyy pitää mielessä jos nyt joskus haluan jotain väriä tukkaan. :)

   Poista