sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Tunnustus ja haasteita


Sain tunnustuksen ihanaiselta Neteltä ja päätin itsekin tehdä tämän.

Tunnustuksen säännöt:

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi.
2. Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi post it -lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it -lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

DesperateHell
fireflies and empty skies
Diabolical Groove
Through the Looking Glass
Bones And Lilies

Toivottavasti nämä sattuivat joillekin sellaisillekin jotka eivät vielä tätä ole tehneet :-)

Sain myös kaksi kappaletta haasteita ja vastailen kumpaisenkin kysymyksiin, kiitos teille!

1. Each person tagged must post 11 things about themselves.
2. They must also answer the 11 questions the ' tagger ' has set for them.
3. They must create 11 more questions to ask bloggers they have decided to tag.
4. They must then choose 11 bloggers with less than 200 followers and tag them in their post.
5. These lucky bloggers must then be told.
6. There's no tag backs.
11 faktaa minusta

1. Istun tietokoneella ollessani aina mitä ihmeellisimmissä asennoissa. Ahdistaakin ajatus siitä että pitäisin jalat kiltisti vierekkäin lattialla, en osaa tehdä sitä edes ruokapöydässä vaan jalka pitää nostaa tuolin päälle.

2. Olen niiin jouluihminen kun vaan voi olla. Odotan jo nyt sitä malttamattomana ja suunnittelen asunnon sisustustakin uuteen uskoon joulun ajaksi. Lisäksi kulutan ihan liikaa rahaa joululahjoihin koska nautin siitä kun saan antaa ihmisille kaikkea kivaa.

3. Arvostan kaikkein eniten kaikkea itse tehtyä. Olen todella otettu jos saan itse tehdyn kortin, jonka eteen on nähty vaivaa. Viime jouluna sain ystävältäni lahjaksi itsetehdyt lapaset, se lämmitti mieltä niin paljon että olin yhtä hymyä.

4. Olen laajentamassa värivalikoimaani aika radikaalistikin. Olen totaalisen kyllästynyt pelkkään pinkkiviolettisotkuun ja siksi olen yrittänyt varovasti lisätä valkoista, harmaata ja ruskeaa asuihini. Olen lisäksi menossa huomenna ostamaan peruspaitoja kivoissa pirtsakoissa väreissä!

5. Tunnustan olevani todella nirso hampurilaisten suhteen. En voi sietää hampurilaisen välissä juuri mitään muuta kuin majoneesia,ketsuppia ja jonkinnäköisen pihvin. Itsetehdyissä hampurilaisissa ananasta ja salaattia. Jos tilaan vaikkapa McDonaldsista jotain haluan eteeni vain kaksi sämpylää, pikku pihvin ja vähän ketsuppia.

6. Tykkään olla kipeänä. Rakastan sitä tunnetta kun ei tarvitse eikä edes jaksa tehdä mitään ja voi vaan keskittyä pohtimaan mitä teemakua seuraavaksi ottaisi ja toisikohan mies kotiin tullessaan purkillisen Pringlesejä. Oksennustauti on sitten asia erikseen, mutta kuumehoureinen flunssa on jotenkin rentouttavaa.

7. Olen todella monelle asialle allerginen, enemmän tai vähemmän. Useat vihannekset ja hedelmät eivät sovi minulle ja myös monet voiteet aiheuttavat allergisen reaktion. Lisäksi minulla on atooppinen ihottuma, joka sekin on sitten ihan oma ongelmansa. Puhumattakaan siitepölyallergiasta.

8. Nautin kaikkein eniten pienistä arkisistä asioista. Haaveilen sellaisita niin kuin ne olisivat maailman hienoimpia asioita. Tälläkin hetkellä mietin vain kuinka mukavaa olisi päästä luistelemaan ja hiihtämään tai ottaa kuumaa kaakaota ja eväitä mukaan luonnon keskelle. Tai voi kuinka nauttisinkaan vain lumiukon rakentamisesta ja selkään piirtämisestä!

9. Luonteeltani olen todella helposti stressaantuva ja ahdistuva. Arkipäiväiset tilanteet tuntuvat välillä musertavilta ja niihin on vaikeaa suhtautua. Tämä toimii ristiriidassa sen kanssa että rakastan iloisia ihmisiä ja tykkään hymyillä paljon. Itsensä ja omien tuntemuksiensa kanssa saa tasapainoilla jatkuvasti.

10. Olen huomannut että parhaisiin ajanviettotapoihin ei kuulu alkoholi laisinkaan. Olen huomannut parhaiden asioiden tapahtuvan ilman sitä.  Kaikkein parasta ajanviettoa ystävien kanssa on rupattelu teekupposen äärellä tai leipominen yhdessä. Suunnittelimme juuri Sallan kanssa leipoessa että tänä vuonna joulukortteja olisi mukavaa tehdä yhdessä. Shoppailu, yömyöhään kikattelu ja elokuvien katselu ovat kaikki ihania asioita. Siitä huolimatta välillä kaipaa myös paria viinilasillista hyvässä seurassa.

11. Miulla on ihan liikaa suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Uusia ammatti-ideoita syntyy koko ajan ja käytän paljon aikaa suunnitellakseni tulevaa asuntoa ja kaikkia asioita joiden ympärille elämäni rakennan. Ehkä olen vain ikuinen suunnittelija ja haaveilija.

Kysymykset minulle:

still a life kysymykset 

1. Pahe, josta haluaisit päästä eroon?
-
Liiallinen tarve stressata jatkuvasti kaikkea. Paheita ei ole nykään niin kovin paljoa, kun kesän aikana tuosta tupakastakin pääsin eroon. Olen tyytyväinen.
2. Lempielokuvasi, jos on pakko mainita vain yksi?
- tämä on tosi hankala, koska niitä on niin mahdottoman monta. Omistan varmaan yli 400 elokuvaa, helpotan itseäni sen verran että sanon piirretyistä Kaunotar ja Hirivö ja noista muista Toisenlainen tyttö.
3. Asia, joka saa sinut raivostumaan?
- Ihmiset jotka eivät pidä yhteyttä. Vihaan sitä kun olet itse ainoa joka pitää yhteyttä ja toinen ei tee koskaan elettäkään itse soittaakseen ja pyytääkseen kahville. Tästä teinkin postauksen muistaakseni viikko sitten.
4. Elokuvahahmo, johon samaistut?
- Nasu. Se on niin pieni ja säälittävä ja pelkää kaikkea. Jotenkin koen itsessäni jotain samoja piirteitä.
5. Ärsyttävin biisi tällä hetkellä?
- JA MÄ TUHLAAN TUHLAAN TUHLAAN AARGH.

 
6. Toinen nimesi?
- Aino.
7. Lempidrinkki?
- Sininen enkeli on tosi hyvää. Juon aika harvoin drinkkejä, mutta jos ne eivät ole mitään ällökermaisia niin yleensä tykkään. En voi esimerkiksi sietää valkovenäläistä.
8. Oletko koira- vai kissaihminen?
- Pidän oikeastaan molemmista. Ehkä siinä mielessä enemmän koiraihminen kun itsekin omistan koiran ja nautin yhteisistä ulkoiluretkistä koirien kanssa.
9. Asia, jolle nauroit viimeksi?
- Olen ehkä ilkeä, mutta naureskelen usein facebookissa näkyville tilapäivityksille. Tänäänkin. Pari hyvänpäiväntuttua ovat varsin huvittavia oli kyseessä sitten angstauspäivitys tai ylenpaattinen hehkutuspäivitys. Parhaita on se, kun he päättävät oikein kunnolla avautua tai testata kuinka monta tykkäystä onnistuvat saamaan.
10. Lempivuodenaikasi? Perustelu?
- Olen aina pitänyt itseäni kesäihmisenä, mutta toisaalta olen huomannut että siinä on myös tosi paljon kaikkea inhottavaa. En voi sietää mitään pörriäisiä tai muitakaan vipeltäjiä ja aina kesäisin riivaava siitepölyallergia tahtoo viedä tajun. Viime kesänä oli myös aika viileää enkä saanut toteutettua monia asioita, joita kesässä rakastan. Nykyisin pidän yhtä paljon myös talvesta, vaikka kylmyys saakin irvistelemään. Silloin on kaunista, talvivaatteet ihania ja yleinen tunnelma on mahtava, toki myös monet kivat aktiviteetit kuten laskettelu ovat vain talvella harrastettavissa.  Unohtamatta juhlia, esimerkiksi joulua.
11. Piisami vai rotta?
-
Hmm, en ole koskaan pitänyt rotista. Lemmikkirotatkin saavat kylmät väreet aikaan kun niitä pitää kädessä. Sanon siis piisami.


Ja sitten Hannan kysymykset

1. Kuvaile itseäsi kolmella sanalla?
-
Helposti lähestyttävä, iloinen, neuroottinen
2. Lempimusiikkivideosi ja miksi?
-
Tästä tulee paljon muistoja mieleen ja onhan tää tavallaan aika sympaattinenkin.


3. Jos sulla ois nyt sata euroa ylimääräistä, niin mihin käyttäisit sen?- Ostaisin vähän lisää väriä vaatekaappiini, ahdistaa tuollainen yksitoikkoisuus!
4. Nolo lapsuusmuisto?
-
Tepastelin reippaana esikoululaisena kotiin kun pissahätä yllätti ja eihän se auttanut kun laittaa housut kinttuun ja kyykähtää tien varteen. Autoja ajeli ohi mutta kotiin mennessäni kuitenkin ilmaisin äidille topakasti ''rekkakuskikin ajo ohi ja katto mutta mie vaan olin!'' Kyllä se taisi silti vähän nolottaa. Toinen nolo muisto on möläytykseni lihavalle papille kaupassa: ''Miks sie oot noin lihava'' Vastaukseksi sain ''Nielasin kinkun'' Äitiä hävitti, mutta tuskinpa itse vielä silloin sitä osasin nolona ajatella.
5. Jos oisit vaatekappale niin mikä oisit?- Korkeavyötäröinen hame!
6. Jos ei olisi pääomapoliittisia esteitä, niin mihin matkustaisit?
-
Ranskaan. Sinne olen aina halunnut. Aika kliseistä, mutta olkoon. Siellä on sentään Disneyland!
7. Oliko sinulla lapsena unilelua? Jos oli, niin mikä? (saa lisätä kuvan mahdollisuuksien mukaan!)
-
Ihan pienenä oli lammas ja uniriepu ''rätti'' jota kuljetin mukana joka paikkaan. 10 vuotiaana tai vähän nuorempana sain sitten Nasun, joka on tallessa vielä tänäkin päivänä ja yhä rakas.


8. Mihin vuorokaudenaikaan olet tehokkaimmillasi?- Riippuu vähän onko kyseessä arkipäivä vaiko viikonloppu. Tälleen viikonloppuna koen olevani alkuillasta tehokkaana, mutta arkena taas usein aamulla kun olen saanut silmäni auki.
9. Lapsuuden unelma-ammattisi? Toteutuiko, vai oliko se alunperinkin epärealistinen?
-
Aika nuoresta saakka olen haaveillut opettajan urasta ja edelleenkin se on tähtäimessä, saa nähdä toteutuuko :-)
10. Mikä kappale soi (päässäsi tai soittolistallasi) juuri NYT?
-
Päässäni soi valitettavasti Gangnam Style vai kuinka se nyt kirjoitetaankaan. :D
11. Kamalin pukeutumisrikos johon olet syyllistynyt?
- Nuorempana näitä oli niin paljon että ihan hävettää. Mm. rastat joissa oli vihreää,punaista ja violettia samassa. Yäk :D

Omat kysymykeni

1. Kappale, josta kukaan ei uskoisi sinun pitävän?
2. Nautitko ruoanlaitosta? Kerro bravuureistasi, jos sellaisia on.
3. Onko sinulla joitakin neurooseja?
4. Jokin teko/päätös elämässäsi jota nykyisin kadut?
5. Löydätkö itsellesi kaupoissa pyöriessä helposti ostettavaa vai oletko yksi epätoivoisista pyörijöistä ja tuntuu ettei kertakaikkiaan saa mitään aikaan?
6. Mitkä asiat elämässäsi tekevät sinut tällä hetkellä onnelliseksi?
7. Oletko teoreettinen vai käytännöllinen ihminen ja kuinka se näkyy sinussa?
8. Pidätkö tavarat järjestyksessä vai oletko tahtomattasikin sotkun keskellä eläjä?
9. Jos saisit mennä mihin tahansa ravintolaan ja tilata suosikkiruokaasi niin minne menisit ja mitä todennäköisesti tilaisit?
10. Millainen olisi unelma-asuntosi ja missä se sijaitsisi?
11. Asuste, jonka voi useimmiten nähdä ylläsi?


Haastan:
Kuume
mellikatti
salla
Chimera
Turmiottaruus
Anna Gramm
Lady Selena
Jenni
papercuts
Lightness
Banshee Blackify

3 kommenttia:

  1. Ihanaa, kiitos haasteesta tyttöseni, teen tämän niin pian kuin pystyn! ;> P.S. Sininen enkeli <3 ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia, ompas kivoja kysymyksiä ^^)

    VastaaPoista
  3. Oho, muakin on muistettu vaikka oonki huono blogaaja! Tällä onkin sitten taas hyvä rikkoa syvä blogihiljaisuus :D. Kiitos!

    VastaaPoista