keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Christmas DecorationKynttelikkö: Ellos
Siniset jouluvalot: Anttila

Tässä esittelen teille meidän kodin jouluisuutta. Tykkään superpaljon panostaa jouluisiin asioihin ja valitsin väriksi perinteikkään punaisen. Violetit saivat siirtyä syrjään joulun ajaksi. Yritän muistaa kirjoittaessani samalla mistä olen mitäkin kotiini kiikuttanut ^^
Valkoinen joulukuusi: Stockmann
Kaikki koristeet: Stockmann
Valkoinen matto: Ikea
Pikku Lily: Kuusamosta <3
Koska olen naurettavan tarkka värimaailmasta, työnsin tomerana violetit mattomme rullalle nurkkiin ja vaihdoin valkoisiin. Ne sopivat mielestäni paremmin jouluun ja etenkin punaiseen väriin. Harmikseni Lily ei ole vielä täysin sisäsiisti joten saan välillä jynssätä keltaisia tahroja matoista pois :D Mutta matot tuovat kotiin tosi avaran tunnelman, mieli lepää kun koti näyttää mieluisalta.
Verhot: Anttila

Joululiina: Pentik
Kulho: Iittala
Kynttilät: ikea

Suosittelen ostamaan Ikeasta ruskeasävyisiä kynttilöitä, ne tuoksuvat aivan ihanilta! Oli suklaa sitten ruokaa tai tuoksua kynttilöissä, olen aivan myyty.
Tonttutyttö: joululahja, jonka sain jo pikkutyttönä. Siksi se on vieläkin niin rakas ja on koristanut joka vuosi kotiani; ensin vanhempien luona, sitten joensuun asunnossa ja nyt täällä Helsingissä. Vieressä myös Petra poro, jonka sain nuorempana kun olimme vanhempieni kanssa Lapissa. ''Äiti tuo poro katto minuu suoraan silmiin nyt miun on pakko ostaa se'' ja näin tehtiin :D
Mariskoolit: Iittala
Mariskoolit olivat oikein mainioita karkkikupeiksi. Pidämme niissä milloin mitäkin herkkua, näin joulun alla käärelliset suklaat toimivat parhaiten. Tosin vaarana tässä on jatkuva nakliminen. Sormet löytävät tiensä kupeille melkein väkisin!


Pöytätabletti: lahja äidiltä
kynttiläkupit: Ikea
Tonttutyttö: Pentik
Olen saanut suuren osan joulutavaroista äidiltäni, koska hän rakastaa sisustamista ja haluaa aina ostaa meillekin kaikkea kivaa. Tämän tonttutytön sain äidiltä jo Joensuun asuntoon.
Olkipukki: Yllättäen lahja äidiltä ;D
Voi juku, että rakastankaan olkipukkeja. Olkikoristeissa on oikeaa joulun tuntua ja siksi halusin itsellenikin yhden koristamaan olohuoneen pöytäämme.
Thomaksen joulutoivelaulut-kirja.
Näin joulun seutuun saan kuulla paljon miehekkeen pianon pimputusta. Usein valitsen kirjasta jotain ja pyydän soittamaan. Mukavaa kun saa kuunnella pianoversioita kauniimmista joululauluista.
Verhot: Anttila
Jouluhiutale: Stockmann
Joulukuponkejen paikka, myöhemmin tarkoitettu pipareille ja tortuille


Pipareista ja tortuista puheen ollen, huomenna olisi tarkoitus leipoa ensimmäiset ja mahdollisesti yrittää saada aikaan piparitalokin. Kerta olisi ensimmäiseni joten saa nähdä kuinka homma luistaa. Olen muuten leiponut ensimmäiset piparit aina itsenäisyyspäivänä, lapsesta saakka. Perinteistä ei hevillä luovuta ;)

Kulho: Ellos
Joulusukat: Citymarket.
Miun ja Thomaksen joulukalenterit (ei, en ostanut itselleni kahta :D)
Maljakko: Pentik, anoppi antoi omansa
Valot: Stockmann
Tähtivalot: Ellos
Tässä lyhyt katsaus meidän joulukotiimme, nyt suuntaankin ystäväni Ritan kanssa joululahjoja ostamaan! Palataan! :) Miulla olisi paljon uusia ostoksia esiteltävänä, kun saan aikaiseksi kuvata kaikki..


2 kommenttia:

  1. Kivannäköisiä joulujuttuja, varsinkin nuo valojutut ja voii kun tuo hauva on niin söpö <3

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköistä! <3 Pitää munkin alkaa pikkuhiljaa laittelemaan kotia jouluiseen kuntoon, voi miten hyvä mieli tuleekaan mm. kuusen koristelusta! ^^

    VastaaPoista