keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Ajatuksia blogailusta ja vähän muustakin


Hei vain kaikille! Ajattelin esittää yleiset pahoittelut siitä kun blogini on niin hiljainen. Arki vie usein voimat kaikelta muulta ja kun ei aina ole kuvamateriaalia niin ei tee mieli julkaista pelkkää loppumatonta tekstiäkään. Kaikki päivät ovat koostuneet lähinnä sohvalla löhöilystä ja Täykkäreistä. Myönnän olevani nykyään patalaiska ja se on erityisen hankalaa kun viimeinen jakso koulua on käynnissä ja täytyisi yrittää tsempata. Haluaisin esittää teille lukijoille ihan mielenkiinnosta kysymyksen; Kuinka moni teistä lukee postauksiani ja on aidosti kiinnostunut siitä mitä kirjoitan tai näytän? Tyylini on muuttunut enempi tai vähempi (miten nyt kukin haluaa ajatella tai arvostella) ja luulen sen vaikuttavan teidän kiinnostukseenne. En oikein tiedä kuinka paljon kirjoitan yleisesti elämästäni ja kuinka paljon painotan kuviin.

Haluan kertoa teille omista pienistä elämäniloistani ja arkisistakin asioista. Olisi mukavaa kuulla mistä asioista te oikeastaan olette kiinnostuneita kun luette tätä blogia? Olen toisinaan vähän pettynys vähäisestä kommenttimäärästä sillä tykkään kovasti lukea mielipiteitänne ja muitakin ajatuksia mitä nyt mieleen juolahtaa. Videopostausta olen harkinnut pienen ikuisuuden, mutta en ehkä ole saanut vielä tarpeeksi rohkeutta tai jotain höpötellä kameralle haha! Yleisesti ottaen miulle kuuluu tällä hetkellä oikein hyvää ja toivon että koko vuosi 2013 tuo tullessaan samaa hyvää energiaa vailla sen suurempia vastoinkäymisiä! Tein jopa tavoitteita tälle vuodelle ja voisin vaikka tähän loppuun julkaista ne täällä. Mutta kertokaa ihmeessä ajatuksianne minusta ja blogistani :-)

Tavoitteet vuodelle 2013
- Käy tsekkaamassa Whiteout ja monen vuoden jälkeen katkaise festaritauko ja suuntaa jonnekin mukaville festareille nauttimaan musiikista
- Kokeile hiuksiin jotain uutta väriä, esimerkiksi tummanruskeaa tai punaista!
- Hanki työkokemusta (esimerkiksi kesätöistä)
- Aloita jokin liikunnallinen harrastus
- Motivoidu antamaan parhaasi opiskelujen saralla
- Ota vihdoin toinen napakoru ja uusi tatuointi


Näillä tavoitteilla on hyvä aloittaa tuleva vuosi :-)

28 kommenttia:

 1. Täällä on yksi aidosti kiinnostunut blogistasi :) Ja mukava on ollut lueskella postauksiasi!
  Videopostaus olis kyllä kiva!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tosi kiva kuulla :-) Yritän kerätä rohkeutta edes pieneen yksinhöpöttelyyn ;')

   Poista
 2. Olisi kiva lukea, vaikka tyylisi muutoksesta/kehityksestä nyt kun sen otit puheeksi. Olen huomannut jo ajat sitten, että suomalaiset kommentoivat aika nihkeästi. Osittain siksi vaihdoin oman blogini kielen englanniksi, kun ulkomaalaiset tuntuvat olevan aktiivisempia, niin onpahan heillekkin mukavampaa, kun ymmärtävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kehityspostaus voisikin olla mielenkiintoista tehdä. Olen tehnyt sellaisen joskus aikaisemmin mutta päivitys olisi kyllä ehkä paikallaan...ja lieneekö tosiaan syynä sitten se että suomalaiset ovat yleisesti ottaen sulkeutuneempia tai eivät tykkää höpötellä vieraille niin paljon. Ken tietää. :-)

   Poista
 3. Oon kiinnostunut kyllä sun blogin lukemisesta ja tykkään kanssa paljon lukea, että minkälainen arki sulla on ja postaukset on kanssa mukavia :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kiva kuulla tällaisia kommentteja, niitä postauksia miulta paljon tuleekin :-)

   Poista
 4. Mie luen kans ahkeraan siun blogia, mut välillä on aikoja jolloin olen todella huono kommentoimaan kellekkään mitään!!:( Itse yleensä tykkään lukea sekalaisia blogeja, siis että on vähän tätä hömppää eli materiaa ja tyylimuutoksia yms.. ja sitten myös tykkään jos blogissa on oikeasti jotain asia tekstejä, mihin itsekkin oikein innostuu ottaa kantaa vähän isommissa mittakaavoissa!!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän kyllä tuon, ettei aina keksi kommentoida mitään. Itse olen yrittänyt petrata sillä saralla ja kommentoida edes jotain kun tiedän itse miten kommentit voivat parhaassa tapauksessa piristää päivää. :-) Asiatekstejä olen aika vähän kirjoitellut mitä oikeastaan ihmettelen, koska asiaa riittäisi vaikka kuinka. Täytyy pitää mielessä ;)

   Poista
 5. Miä taidan lukea liki jokaisen postauksen, mutta olen ihan superhuono kommentoimaan oikein mitään mihinkään. Pitäisi petrata ehkä tällä saralla. Videoblogien katsojana olen vähän huono, tuntuu typerältä istua sohvannurkassa katselemassa kun joku höpöttää näytöllä ja avokki kattoo alta kulmien, että mitä hittoa taas. :D

  Mutta kaikki tyyli/reissu/arkipostaukset ovat mielenkiintoisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että luet postauksiani. Itsekin olen tosiaan yrittänyt petrata kommentoinnin kanssa, sillä myönnän myöskin olevani välillä huono siinä :)
   Kieltämättä ajatus videopostauksesta on alusta alkaen tuntunut itsestä vähän vieraalta, mutta sitä on pyydetty niin paljon. Kai sitä voisi joskus kokeilla edes kerran tai pari, ihan lyhyesti vaikka vaan :-)
   Itsekin tykkään kirjoittaa juurikin tuontyyppisiä postauksia joita tossa mainitsit, niitä siis tulee kyllä jatkossakin. :)

   Poista
 6. Mää en tunne sua ollenkaa enkä oo ikinä nähnytkään mutta jotakin kautta oon päätynyt lukee tätä sun blogia ja oon kyllä tykänny hirveesti :) Oon lukenu lähes kaikki postaukset! Ja toi videopostaus sulta ois kyllä tosi kiva nähdä! :)
  Jatka samaan tyyliin vaan tätä blogia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä mukava lukea että tykkäät! :-) Ikää kun tulee lisää niin alkaa näköjään itsevarmuus karisemaan ja maalailemaan piruja seinille tyylillä ''mitähän ne oikein ajattelee'' Pitäisi pyrkiä eroon tuosta. Yritän toteuttaa videopostauksen mahdollisimman pian :)

   Poista
 7. Tykkään lukea blogiasi, en vaan yleensä kommentoi lukemiini blogeihin, jos ei oikeasti mitään sen kummempaa tärkeää sanottavaa ole. Ja yhdyn tuohon Chuukon mielipiteeseen sekä sanon, että videopostausten katsominen on minusta jotenkin tylsää sekä omituista :D Videopostauksista saa yleensä ihmisestä omituisen yksinään höpöttelevän kuvan, joka ei vastaa totuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ymmärrän kyllä kummankin kannan videopostauksien suhteen. Itse katson itseasiassa todella harvoin videopostauksia ellei pomppaa jotain erityistä silmään. En oikein ole innostunut niiden katselemisesta, mutta tiedän että monet siitä pitävät. Onhan se tavallaan hauska kuulla miltä toisen ääni todellisuudessa kuulostaa kun on aiemmin vain lukenut postauksia ja nähnyt pysähtyneitä kuvia. Katsotaan nyt saisinko edes jonkin pienimuotoisen tehtyä, jota olisin sitten esittäytynyt myös sitä kautta :)

   Poista
 8. Käyn monta kertaa viikossa kahtelemassa, joko on tullut uusia postauksia! Aktiivinen seuraaja olen kai siis. :] Blogisi on mielenkiintoista luettavaa, erityisesti oon kiinnostunut vaate- ja sisustus kirjoituksistasi~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava kuulla :-) Harmi etten ehdi noin tiuhaan tahtiin kirjoittamaan postauksia paitsi poikkeustapauksissa. Olen yleensä yrittänyt saada edes yhden postauksen viikossa julkaistua, etten aivan kuihtuisi. Sekään ei vain aina tahdo onnistua jos ei ole materiaalia eikä oikein mitään mistä höpöttää.

   Poista
 9. Täältä löytyy myös innokas blogisi lukija :) Ja luen aina innolla kaikki blogisi postaukset! Ainut harmi on se, että blogger ei aina näytä omassa blogi profiilissani, sinun uusia postauksiasi :( En yhtään tiedä mistä se johtuu, kun välillä ne näkyy ja välillä ei. Olenkin ottanut tavaksi käydä bloglovinissa katsomassa joka toinen päivä, onko sulla tullut postausta, kun siellä ne näkyy :D Samallainen ongelma mulla oli yhden toisen blogin kanssa mutta se jätti näyttämättä kaikki blogin postaukset. Ongelma ratkes kun kirjautusin pois lukijalistasta ja tulin uudestaan lukijaksi, niin johan alkoi postaukset näkyä :D
  Toivoisin tyylistäsi lisää postauksia :) Niitä on aina todella mukava lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, voi itku. Itseasiassa itselläni oli sama vika erään ystäväni blogin kanssa. Kaikkien muiden blogit näkyivät aina normaalisti ja sain ilmoitukset uusista postauksista mutta tämän yhden ainoan kohdalla aina jokin takkusi. Tein juurikin tuon saman, että ryhdyin uudelleen lukijaksi ja ongelma näyttää poistuneen. :) Tyylistä lienee tosiaan aika luoda jonkinnäköisiä postauksia kun niitä on pyydetty. Ihan lähipäivinä olisi ainakin tarkoitus kertoilla vähän omista tyyli-ikoneistani ja millaiseksi olen tyyliäni kehittämässä :)

   Poista
 10. Täällä ilmoittautuu yksi nihkeä kommentoija. En muista kommentoineeni sinun aiempia postauksia, mutta olen silti hengessä mukana. :) Blogisi on kaikin puolin mielenkiintoinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein mukava kuulla, kiva kun seurailet :')

   Poista
 11. Älä ainakaan lopeta bloggaamista, tykkään lueskella blogiasi aivan älyttömästi. Kerrot juuri ihanasti elämän pienistä hyvistä asioista ja olet kuvien perusteella älyttömän suloinen tapaus! Jos jotain kaipailen niin ihan yleisiä mietteitäsi milloin mistäkin. Jokainen miettii milloin mitäkin, eriparin sukkien filosofiaa tai seuraavan päivän ruokaa tai vaikka keinonahkavaatteiden hiostavuutta. En tiedä mistä revin nämäkin esimerkit, mutta saa olla enemmän höpöttelyä tyypillisten ostosten ja viikonlopun tekemisten ulkopuolelta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ollut suunnitteilla kokonaan lopetella, enemmänkin uudistaa tätä vanhaa enemmän itseni näköiseksi. Sekin tulee tässä ajallaan ;) Haha, ymmärsin kyllä pointin vallan loistavasti. Kiitos vinkistä, yritän jatkossa toteuttaa tuotakin yleistä mitä tulee mieleen-höpöttelyä :)

   Poista
 12. Kyllä minäkin lueskelen blogiasi, vaikka kommentoin kenelle tahansa aika harvakseltaan :) Jostain syystä juuri sinun blogiasi oli aikaisemmin tosi vaikea lukea, koneeni siis tilttasi joka kerta kun tulin tänne! Päivitin äskettäin firefoxin, ja kas, ei enää mitään ongelmaa. Kummallista, että kone sekosi vain sinun kohdallasi. Oletkohan jotenkin liian sähköinen nainen tai jotain? ;D Minusta on hauskaa lueskella lifestyle-blogeja, sisustamisesta, yliluonnollisista asioista sekä syvällisiä pohdintoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, mikähän tässä miun blogissa nyt sitten on. Ehkä miussa on tosiaan jotain poikkeuksellista haha :D Syvällisiä pohdintoja pitäisi kyllä tosiaan yrittää kirjoitella enemmän. Useimmiten en jostain syystä koe ajatuksiani sellaisiksi, joita olisi järkevää julkaista. Mutta ehkä ne sitten olisivatkin mielenkiintoisia, ken tietää!

   Poista
 13. Todellakin oon aidosti kiinnostunut, eikä tyylin muutos siihen vaikuta :) Oon vaan tosi huono kommentoimaan, vaikka luenkin joka postauksen ^^"

  VastaaPoista
 14. Laitoin blogini puolelle sinulle tunnustuksen!!:)
  http://werewolf-88.blogspot.fi/

  VastaaPoista